ANITA I MATEA U ELITI ULAZE U VEZU: Otkriven tajni plan, kamera sve USNIMILA!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora uverena da je raskrinkala svoju još uvek zakonitu suprugu!

ANITA I MATEA U ELITI ULAZE U VEZU: Otkriven tajni plan, kamera sve USNIMILA!

Foto: TV Pink

Jovana Tomić Matora razgovarala je sa svojim cimerima o Aniti Stanojlović i njenomn neverstvu sa Mateom Car. Jovana je priznala da su joj sad neki stvari jasnije i da kad vraća film tačno zna koje situacije je Stanojlovićeva koristila da se čuje sa ljubavnicom, kao i da ja sigurna da bi Anita bila u vezi sa Mateom, kad bi zajedno boravile u "Eliti". 

 - Ona je mene na sto načina ispitivala ovde, govorila mi kako se hladim od nje. Dva dana ako nemamo se*s to je svađa. Ona je bila ubeđena da ću joj oprostiti. Da ti na dan venčanja cepaš venčanicu. Ja se sada sećam detalja, da je ona iskoristila priliku da se javi švalerki. ona uđe bi je ova navukla na stranu, kao što je pričala smireno u Šiša baru. Anita je tu saterana u ćošak, ja neću da joj oprostim, jedina vadilica joj je da bude sa švalerkom. Ja mislim da bi rekla kako se zaljubila, ma ta ti ima priču i za popa i za lopova. Njoj je u glavi šta je u glavi, kako da se opere i da li će ova doći, to joj je najveća muka. Matora njoj nije muka. Da ostanemo same na svetu ne bih se pomirila - govorila je Matora. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora Elita

Kako je Republika već pisala, Matea će ući u Elitu posle Nove godine, a ostaje da vidimo da li će Tomićeva biti u pravu i da li će Anita i ona biti ljubavni par u rijalitiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading