MAJA MARINKOVIĆ DOBILA BATINE U CRNOJ GORI: Starletu pretukla Sandra Afrika, nije mogla da se OBUZDA!

Autor:

Zadruga

28.08.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika pretukla Maju Marinković u Crnoj Gori!

MAJA MARINKOVIĆ DOBILA BATINE U CRNOJ GORI: Starletu pretukla Sandra Afrika, nije mogla da se OBUZDA!

Foto: ATA Images

Kako Scandal! ekskluzivno saznaje Sandra Afrika je pre nedelju dana pretukla Maju Marinković na svojoj jahti. Maja je jako loše prošla jer joj je Sandra navodno počupala i nadogradnju i zajedno sa njom je gurnula u more. Srećom da je jahta bila usidrena blizu obale pa se Marinkovićeva navodno vrlo lako spasila iz situacije u kojoj se zatekla.

Foto: instagram.com/printscreen, youtube.com/RTV Pink Official

Sandra Afrika, Mikiša i Maja Marinković

 

Sve se dogodilo nakon velikog medijskog buma - priče da je bivši dečko Sandre Afrike, sadašnji menadžer, Mikiša u vezi sa Majom. Ne bi to ništa bilo čudno da Maja nije kačila fotografije sa njene jahte i objavljivala ih u javnosti, ali i provocirala Sandru. Kako su izvestili mediji, Maja se našla i na jednom njenom nastupu, nakon kojeg je Sandra prišla do separea i napravila incident. Tada je Maja ostala u separeu a Sandra je otišla da se raspravi sa svojim bivšim dečkom.

Inače Mikiša je video koliko ima sati pa je zamolio Maju da pokuša da plasira u medije priču kako ima novog dečka. Maja se odlučila za Desingericu. Međutim, kako je on oženjen i ima dete u tu priču niko nije poverovao. I Sandra je to shvatila pa je bila u fazonu ona će mene da pravi budalom, pa to neće moći, ja sam takve jela za doručak i posle ispljuvala.

Foto: Instagram.com printscreen

Mikiša i Maja Marinković

 

- Sandra je sačekala da dobije info kada se Maja ukrca na jahtu. Čim je to čula, spakovala se i odmah se uputila do plaže a onda je završila to što je imala. Šta treba da vam pričam kada sve znate. Pa Maja je plakala i nije joj bilo dobro. Vi ne znate kako izgleda kada Sandra poludi. Ona će da da život i poslednji dinar ako je neko super sa njom, ali ako je neko pravi budalom, e taj neće dobro da prođe. To je njen temperament - prepričava izvor za Scandal.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Biba

28.08.2023 10:12

Bravo Sandra, tako i treba samo udri

Milan

28.08.2023 10:58

Dokle bre više pišete o psihijatriskoj bolesnici i incest ćerki, maloumnoj klošarki Maji Marinković, CIGANŠTURI?🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Mira

28.08.2023 13:52

Obe su velike dame sa pedigreom.