PROVOCIRA BILALA SA MIKIŠINE JAHTE: Maja se spremila za dolazak BIVŠEG u Budvu, a tek da vidite reakciju Sandre Afrike! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.08.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ne prestaje da provocira bivšeg partnera, koji je krenuo ka Budvi!

PROVOCIRA BILALA SA MIKIŠINE JAHTE: Maja se spremila za dolazak BIVŠEG u Budvu, a tek da vidite reakciju Sandre Afrike! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Bivša zadrugarka Maja Marinković sinoć je prisustvovala proslavi 35. rođendana Bore Santane, koju je organizovao na jahti svog prijatelja Mikiše. Odmah su počele spekulacije da se između Maje i bivšeg Sandre Afrike nešto dešava, a onda se desilo nešto još zanimljivije.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Naime, Maja je zajedno sa Mikišom, Borom, Milicom Kemez i Milanom Miloševićem, izašla upravo na nastup Sandre Afrike, koja je pevala u jednom klubu u Budvi.

Da nema zle krvi između Maje i Sandre pevačica je pokazala tako što se slikala sa svima njima zajedno, što je Marinkovićeva podelila na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Maja se i danas ludo zabavlja na Crnogorskom profilu, pa je tako prvo objavila fotografiju iz kupatila u svojoj hotelskoj sobi, gde je pozirala u bademantilu koji je jedva sakrio njene grudi.

Marinkovićeva je potom objavila fotografije sa jahte, na kojoj je pozirala u oskudnom kupaćem kostimu.

Inače, Majin bivši dečko Bilal Brajlović je na svom Instagram profilu najavio da danas stiže u Budvu, a ako se ovo dvoje bivših partnera budu sreli, sigurno će doći do haosa.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, oni su nedavno imali skandalozni raskid, nakon kojeg je Maja hitno napustila Sarajevo, a zatim su oboje počeli da iznose prljav veš iz svoje veze i da jedno drugo optužuju za strašne stvari. Kako će se ponašati ako dođe do susreta, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

03.08.2023 10:55

Bas nju zabole za onog malog iz Bosne a dala mu je i previše na značaju.