PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA: Prekinuo ćutnju nakon saznanja da postaje OTAC i Majinih ŠOK PREPISKI!

Autor:

Zabava

27.09.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar uputio brutalnu poruku bivšoj devojci.

PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA: Prekinuo ćutnju nakon saznanja da postaje OTAC i Majinih ŠOK PREPISKI!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković danas je odlučila da raskrinka Filipa Cara i javno obelodani kako su njih dvoje sve vreme u kontaktu, dok je on govorio da je u srećnoj ljubavi sa Aleksandrom Nikolić, koju je verio tokom rijalitija "Zadruga 6". 

Danas je odjeknula vest da je Aleks u drugom stanju, kako prenosi Pink.rs, nakon čega je Maja odlučila da razotkrije šta joj je sve Car radio iza leđa i kako je varao svoju verenicu. Nakon što je obelodanila sve prepiske, ona je podelila snimak dva plišana lemura kako se ljube.

Republika

Foto: ATA Images

 

Na društvenim mrežama oglasio se Filip Car

- Nakon naslova o Aleksandrinom trudnoći kao metak dolazi ko drugi nego naša noćna mora. Čekamo još neke da se jave pa onda slobodno uđite u Elitu i pričate o nama, samo molim vas neka se neko javi bar sa audi-snimcima, pričanja sa mnom. Poruke su za p*čke. Idem još malo da odpsavam, pa kad se vratim nadam se da će napaćena duša naći pošto smo se čuli, viđali šta god jedan onako validan snimak audio i video. Stvarno me sramota kome dajem na značaju - napisao je Car putem društvene mreže Instagram. 

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading