NEĆETE VEROVATI KOLIKO GODINA IMA HARIS DŽINOVIĆ: Evo koliko je stariji od Meline!

Autor:

Zabava

26.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o razvodu poznatog para!

NEĆETE VEROVATI KOLIKO GODINA IMA HARIS DŽINOVIĆ: Evo koliko je stariji od Meline!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Haris i Melina Džinović

Poslednjih dana mediji su preplavljeni vestima o razvodu folk legende Harisa Džinovića i njegove supruge Meline Džinović, koji su odlučili da okončaju svoj 22-godišnji brak. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, koja još uvek spekuliše o detaljima koji su doveli do raspada njihovog nekada skladnog odnosa.

Jedan od zanimljivih detalja koji intrigira javnost jeste činjenica da je Haris Džinović znatno stariji od Meline, tačnije gotovo 30 godina. Par se venčao 2014. godine na luksuznoj jahti "Malteški soko", a ceremoniji su prisustvovali brojni poznati, među kojima su se istakli Slavica Eklston, bivša supruga Bernija Eklstona, vlasnika Formule 1, i biznismen Filip Cepter. Samo venčanje bilo je popraćeno neverovatnom raskoši i luksuzom, ostavljajući utisak da su Haris i Melina živeli život punim plućima.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Haris i Melina Džinović

Poznato je da Haris Džinović neguje svoj izgled i stil, te mnoge iznenađuje podatak o njegovim godinama, s obzirom da izgleda znatno mlađe. Rođen 1951. godine, Haris će ove godine proslaviti 73. rođendan, a njegov mladoliki izgled i dalje ostavljaju mnoge u čudu.


Iako javnost i dalje nagađa o razlozima koji su doveli do razvoda, mediji su zabeležili aktivnosti članova porodice Džinović. Ekipa Alo! posetila je luksuznu vilu na Senjaku, gde su primećeni naslednici, Đina i Kana, kako obavljaju svakodnevne zadatke. Takođe, primećeno je i da je Haris viđen kako napušta dom u nepoznatom pravcu, što dodatno podstiče spekulacije o aktuelnoj situaciji u porodici Džinović.
Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Haris i Melina Džinović

Ovaj brak i njegov kraj su izazvali brojne reakcije javnosti, a detalji o razvodu još uvek nisu poznati. S obzirom na veliku popularnost i uticaj ovog para, ne sumnjamo da će javnost i dalje pratiti svaki korak Harisa i Meline Džinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading