POJAVILE SE PESME ANDRIJANE LAZIĆ NA DAN SAHRANE: Nastradala pevačica PREDOSETILA STRAŠNU SUDBINU, reči izazivaju jezu u kostima!

Autor:

Zabava

19.01.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dan sahrane Andrijane Lazić pojavile su se pesme koje je snimila pre nego što je tragično izgubila život.

POJAVILE SE PESME ANDRIJANE LAZIĆ NA DAN SAHRANE: Nastradala pevačica PREDOSETILA STRAŠNU SUDBINU, reči izazivaju jezu u kostima!

Foto: Instagram.com

Danas je, na dan njene sahrane u Velinom selu kraj Bijeljine, objavljeno dve pesme tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić. Ova gest porodice ima za cilj da očuva uspomenu na dvadesetosmogodišnju devojku koja je preminula nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Pesme "Ubiću te" i "Perverzno" napisala je Marina Tucaković u poslednjoj fazi bolesti, dok je muziku radio Goran Ratković Rale.

Marina Tucaković i Goran Ratković Rale su ostavili neizbrisiv pečat na muzičkoj sceni kroz svoj rad na pesmama Andrijane Lazić. Njihova saradnja rezultirala je emotivnim i snažnim numerama koje su sada postale deo muzičke zaostavštine mlade pevačice.


Goran Ratković Rale je u izjavi za medije istakao da je Andrijana volela stil života Ane Nikolić i da joj je ona bila idol. Ova informacija budi dodatnu pažnju javnosti, otkrivajući lične aspekte života tragično preminule pevačice.

U opisu ispod spotova pesama nastradale pevačice stoji potresna objava: "Nekada sudbina zaustavi ljude na početku puta… Ovaj kanal je uspomena na jedan takav umetnički put, prekinut i pre nego što je uspeo da zaživi… Andrijana Lazić 1995-2024". Ove reči dodatno naglašavaju duboku tugu koja je zavila muzičku scenu nakon gubitka talentovane pevačice.

Kadrove za numeru "Perverzno" nastradala Andrijana snimala je u kući njenih porodičnih prijatelja Miloša i Branke Bojanića. Ova činjenica budi dodatnu emotivnu notu, pokazujući duboku povezanost i podršku koju je Andrijana imala od svojih bliskih prijatelja.

- Znam šta će biti, šta će se dogoditi, tražićeš mi broj, ja te neću odbiti - deo je pesme ,,Pervezno", dok u pesmi ,,Ubiću te" su reči mnogo napetiji, te su komentari da je nastradala pevačica predosetila u tekstovima da će joj se nešto loše desiti. 

Foto: Instagram.com

Andrijana Lazić Instagram

 


Na sahranu mlade pevačice stigao je i pevač Miloš Bojanić sa suprugom, što dodatno naglašava podršku koju su kolege i prijatelji pružili Andrijaninoj porodici u ovim teškim trenucima.

Andrijana Lazić će zauvek ostati upamćena po svojoj muzici i tragično prerano okončanom životu, ostavljajući dubok trag u srcima svojih obožavaoca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading