NEUTEŠNA BRAĆA ANDRIJANE LAZIĆ STIGLA NA SAHRANU: Bol ih RAZARA na delove, morali su da ga PRIDRŽAVAJU da ne padne!

Autor: O.B./M.P.

Zabava

19.01.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sahrani tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić pojavila se neutešna braća.

NEUTEŠNA BRAĆA ANDRIJANE LAZIĆ STIGLA NA SAHRANU: Bol ih RAZARA na delove, morali su da ga PRIDRŽAVAJU da ne padne!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tragično nastradala pevačica Andrijana Lazić je 10. januara pala sa 24. sprata u Dubaiju i danas će biti sahranjena u Velinom Selu, a portal Republika našao se na licu mesta. 

 

Tragične vesti za Republika.rs portal je pre dva dana potvrdio njen otac Nebojša Lazić, koji je saopštio da će se sahrana obaviti danas u Velinom selu kod Bijeline.

Među prvima su tamo stigla braća pokojne pevačice Tomislav i Stefan. Brata tragično nastradale pevačice morali su da pridržavaju, jer od bola nije bio spreman da sestru isprati na večni počinak. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Brat Andrijane Lazić na sahrani

 

Njih dvojica bili su utučeni i sa suzama u očima, a čim su stigli, ušli su u kuću kako bi bili uz porodicu u najtežim trenucima.

Na sahrani se pojavio i folker Miloš Bojanić, sa kojim je Andrijana bila kućni prijatelj i pomagao joj je u karijeri. 

Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su - zaključio je Andrijanin otac Nebojša za Republiku. 

Foto: Republika

Miloš Bojanić na sahrani Andrijane Lazić

 

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske. Tragičnu vest o njenoj smrti potvrdio je neutešni otac, Nebojša Lazić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading