HITNA POMOĆ ULETELA NA PORODIČNO IMANJE POKOJNE PEVAČICE: Na sahranu stigli lekari!

Autor: M. P. / A. N.

Zabava

19.01.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je sahrana nastradale pevačice Andrijane Lazić, Republika se nalazi na licu mesta.

HITNA POMOĆ ULETELA NA PORODIČNO IMANJE POKOJNE PEVAČICE: Na sahranu stigli lekari!

Foto: Republika, Instagram

Andrijana Lazić (28), mlada pevačica iz Bijeljine, nastradala je padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, 10. januara ove godine. Ona je u Dubai otišla sa svojim drugaricama 7. januara i nastradala samo 3 dana kasnije. Andrijanina sahrana se danas održava u Velinom Selu, a ožalošćeni se okupljaju u porodičnoj kući.

Sahrana treba da počne u 13 časova, a pred sam početak na porodično imanje stigla su kola hitne pomoći. Kao što smo već ranije napisali roditeljima pokojne pevačice je pozlilo, zbog čega se pretpostavlja da je upravo stigla lekarska pomoć- 

Podsetimo, juče je u porodičnoj kući u Bijeljini Andrijanin otac Nebojša Lazić otvorio dušu za Republiku, gde je progovorio i o njenim drugaricama.

Republika

Foto: Republika

Hitna pomoć stigla u porodičnu kuću pokojne Andrijane Lazić

10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading