SANDRA REŠIĆ OTKRILA SVE O ODNOSU VESNE ZMIJANAC I POKOJNOG OCA NINA! Evo šta je prava istina, mnogo ovo nisu znali!

Autor:

Zabava

15.05.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričao mi je da je Vesna bila fenomenalna, u vreme kad su bili zajedno najbolja riba na javnoj sceni, kao i da ju je voleo kao boga

SANDRA REŠIĆ OTKRILA SVE O ODNOSU VESNE ZMIJANAC I POKOJNOG OCA NINA! Evo šta je prava istina, mnogo ovo nisu znali!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ćerka pokojnog pevača Nina Rešića i nekadašnja rijaliti učesnica Sandra Rešić, progovorila je nikad iskrenije o svom ocu, ali i koleginici Vesni Zmijanac! Naime, Sandra je u emisiji "Razotkrivanje", koja se emituje na Republika TV, otkrila koliko su Vesna i Nino bili bliski i kako ona gleda na njihov odnos.

Otac joj je, prisetila se jednom prilikom, poveravao najveće tajne, pa ga je više doživljavala kao starijeg brata, nego kao roditelja.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sandra Rešić

 

- Da, sve je to istina, bili su zajedno. To je ono što je on meni rekao. Pričao mi je da je Vesna bila fenomenalna, u vreme kad su bili zajedno najbolja riba na javnoj sceni, kao i da ju je voleo kao boga.– potvrdila je Sandra Rešić pa nastavila:

Foto: Instagram.com printscreen

Sandra Rešić

 

Ja Vesnu Zmijanac izuzetno poštujem, a njene pesme obožavam. Neke su mi čak i omiljene. Imala sam priliku da je upoznam, pa i da razmenim nekoliko intimnih poruka povodom nekih ozbiljnih pitanja, kad mi je trebao savet.

Za Vesnu, kako je istakla, nema ružnu reč da kaže, a o njoj su pohvalno govorili i drugi članovi porodice.

Moj deda i njegova druga supruga, moja baka Mara, o Vesni su uvek pričali sve najlepše: da je dobar čovek i pravi laf. Kažu da je kao i moj otac bila džek, samo veselje, samo proslave. Oboje su bili spremni da sve što zarade isto veče potroše na muziku. Samo pređu u drugu kafanu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading