MUŠKARAC (64) I ŽENA (35) POZVALI TINEJDŽERKU (19) U GOSTE! Devojka je prošla kroz PAKAO, proklinje dan kada im je ušla u kuću!

Autor:

Svet

16.05.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je izvršila pretres stana para i izvršila zaplenu tri ključna predmeta koja su poslata na veštačenje

MUŠKARAC (64) I ŽENA (35) POZVALI TINEJDŽERKU (19) U GOSTE! Devojka je prošla kroz PAKAO, proklinje dan kada im je ušla u kuću!

Foto: Shutterstock

Mlada devojka (19) iz Lamije je podigla optužnicu protiv para iz Grčke, tvrdeći da su je prevarili i seksualno zlostavljali u njihovom domu.

Šokantno otkriće preko snimka

Prema navodima devojke, njen košmar je počeo kada joj je prijateljica saopštila da postoji snimak na kom je ona intimna sa mužem svoje prijateljice, koji je dosta stariji od nje.

Ovo otkriće je dovelo do niza događaja koji su potresli zajednicu.

Sumnjivo veče sa užasnim ishodom

Devojka je ispričala policiji da je pre dve nedelje krenula sa 35-godišnjakinjom i 64-godišnjakom u njihovu kuću, gde su konzumirali velike količine alkohola.

Nakon toga, ona tvrdi da je zaspala i da se probudila obučena, sa gubitkom sećanja na prethodnu noć.

Policija je brzo reagovala

Nakon prijave, policija je izvršila pretres doma para i zaplenila tri mobilna telefona koji su poslati na veštačenje.

Ovaj slučaj je izazvao pažnju javnosti i podstakao raspravu o sigurnosti mladih ljudi u društvu naročito tokom izlazaka.

Situacija ostaje pod istragom, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.

Podsetimo, šesnaest žena je optužilo poznatog mađioničara Dejvida Koperfilda za seksualno zlostavljanje i nedolično ponašanje.

Ove optužbe su izazvale veliku pažnju javnosti i podigle mnogo prašine, a sam Koperfild je negirao sve navode.

Više od polovine žena koje su podnele tužbu tvrde da su bile maloletne u trenutku kada se navodno zlostavljanje desilo, a neke čak i samo 15-godišnjakinje.

Neki od navoda uključuju tvrdnje da je Koperfild drogirao tri žene pre nego što je stupio u seksualne odnose s njima, a one tvrde da nisu bile u stanju da daju pristanak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading