ANDRIJANIN BRAT STIGAO U BEOGRAD PO TELO: Tragično nastradala pevačica će sutra biti SAHRANJENA!

Autor:

Zabava

18.01.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika u posedu eksluzivnih informacija!

ANDRIJANIN BRAT STIGAO U BEOGRAD PO TELO: Tragično nastradala pevačica će sutra biti SAHRANJENA!

Foto: printscreen

Andrijana Lazić sa bratom

Tragična vest o smrti mlade pevačice Andrijane Lazić, koja je poginula u Dubaiju kada je pala sa 24. sprata zgrade, ostavila je njenu porodicu neutešnom od bola. Njena porodica, otac Nebojša, majka i dva brata, zavijeni u crno, iščekuju dolazak njenog tela u Srbiju, gde će biti obavljena sahrana.

Otac Nebojša je na svom Fejsbuk profilu objavio ćerkinu umrlicu, otkrivajući da će se sahrana voljene Andrijane obaviti 19. januara 2024. godine u 13 sati ispred kuće žalosti u Velinom Selu.

Republika

Foto: Facebook/Nebojsa Lazic Zenga

Andrijana Lazić čitulja

- Poštovani, sahrana naše drage Andrijane će se obaviti 19.01.2024 godine u 13 sati ispred kuće žalosti u Velinom Selu - napisao je Nebojša, izražavajući svoju tugu i očaj zbog gubitka voljene ćerke.

Njen otac Nebojša otkrio nam je da je Andrijanin brat u Beogradu i da čeka telo. 

- Andrijanin brat Tomislav je već u Beogradu, čeka da njeno telo stigne večeras, ako sve bude kako treba, sahrana će biti održana sutra - otkrio nam je Nebojša.


Očajan Nebojša se priseća trenutka kada je dobio prve informacije o smrti svoje ćerke, koje je ekskluzivno podelio u razgovoru za Republiku.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao - otkrio je Nebojša, jedva zadržavajući suze.

Dodatno, on je izrazio svoje sumnje u to da je smrt njegove ćerke zaista bila nesrećni slučaj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nebojša Lazić

- Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana - dodao je Nebojša, izazivajući sumnje u okolnosti koje su dovele do tragičnog ishoda.

Ova tužna vest je potresla mnoge, a detalji oko Andrijanine smrti i dalje ostaju obavijeni velom tajne. Porodica i prijatelji se pripremaju da se oproste od voljene Andrijane na njenom poslednjem ispraćaju, dok javnost željno iščekuje razrešenje misterije koja okružuje ovaj tragičan događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading