ZORICA BRUNCLIK GODINAMA KRIJE TAJNU: Donela ŠOK odluku na početku karijere, OVO i dalje nikome nije jasno!

Autor:

Zabava

12.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste znali da se pevačica na početku karijere predstavljala drugim nadimkom?

ZORICA BRUNCLIK GODINAMA KRIJE TAJNU: Donela ŠOK odluku na početku karijere, OVO i dalje nikome nije jasno!

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorica Brunclik

Zorica Brunclik, jedna od najvećih i najpoznatijih pevačica na našoj estradi, svoju karijeru je započela 1975. godine kada je snimila svoju prvu ploču pod nazivom "Ne daj da nas rastave". Sa svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima i harizmatičnom pojavom, Zorica je odmah osvojila srca publike i postala jedna od najtraženijih pevačica tog vremena.

Na ovoj prvoj ploči, koja je munjevito postala veliki hit, pored njenog imena i prezimena, našao se i nadimak - Nina. Interesantno je da pevačica nikada nije otkrila kako ju je i ko uopšte nazvao Nina, kao ni zašto se tačno "odrekla" ovog nadimka.

Republika

Foto: printscreen/pink

Zorica Brunclik

Nakon velikog uspeha prve ploče, Zorica je nakon godinu dana izdala još jedan album, gde se našla pesma "Donela te sreća meni". Na ovom albumu, Zorica se potpisala svojim prethodno pomenutim nadimkom - Nina. Međutim, kada je došao red na treću ploču, Zorica je iznenadila svoje fanove i promenila svoje umetničko ime. Na trećoj ploči, koja je bila još jedan veliki hit, umesto nadimka Nina, našlo se samo njeno ime i prezime, Zorica Brunclik.

Zašto je došlo do ove promene, pevačica nikada nije otkrila. Međutim, ova promena nije uticala na njen uspeh i popularnost. Zorica je i dalje bila jedna od najomiljenijih pevačica na našoj estradi i njena karijera je nastavila da raste iz godine u godinu.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorica Brunclik

Zorica Brunclik je svojim izuzetnim glasom i harizmom osvojila ne samo srca publike već i muzičke kritike. Njeni koncerti su uvek bili rasprodati, a njene pesme su se slušale na svakom koraku. Sa preko trista hiljada prodatih primeraka, Zorica je postala jedna od najuspešnijih pevačica svog vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading