OVAJ ČOVEK SVE VIŠE PODSEĆA NA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Rasta priča o UBISTVIMA u zatvoru za koje NIKO NE ZNA!

Autor:

Zabava

20.09.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest Stefana Đurića Raste podseća na lovačke priče bivšeg robijaša Kristijana Golubovića!

OVAJ ČOVEK SVE VIŠE PODSEĆA NA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Rasta priča o UBISTVIMA u zatvoru za koje NIKO NE ZNA!

Foto: Republika, ATA Images

Reper Stefan Đurić Rasta je nedavno u jednom podkastu ispričao čega sve nagledao u zatvoru, a jedna priča je posebno privukla pažnju javnosti. Kako je rekao, tuče ga nisu toliko potresale, koliko samoubistva pojedinih momaka.

- Tuče su okej, to mogu i da skapiram. Ali bilo je odvratnih situacija, par klinaca se ubilo, razumeš, obesilo ovaj unutra. Kako se obesio? Kaže, brate, o krevet. Zamisli koja je to želja da se ti obesiš, koja je to želja da umreš. To mi je bilo najsurovije. Bilo ono situacija, čovek na setnji, samo odjednom, brate, pljas žilet, razumeš, ono po vratu. Ali dobro, sve je to život - ispričao je Rasta u jednom podkastu.

Republika

Foto: TikTok.com/ispodnule

Rasta

Mnoge je šokirala ova Rastina priča u koju je teško poverovati, kako je istakao da se nekoliko klinaca ubilo dok je bio u zatvoru, dok je jedan prerezao sebi grlo na njegove oči. Na društvenim mrežama su već počeli da ga upoređuju sa bivšim robijašem i nekadašnjim zadrugarom Kristijanom Golubovićem, čije priče nazivaju bajkama.

Tako je svojevremeno Kristijan ispričao da je sebi otvorio stomak u zatvoru jer nisu hteli da ga puste da izađe sinu na rođendan.

Republika

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović

- Moj stomak je pun ožiljaka! Ma da ste vi doživeli sve ono što sam ja, bili biste mrtvi! Vi ne znate kakva sam ja životinja. Kad sam bio u zatvoru, tražio sam da izađem na vikend jer je mom sinu Lazaru bio rođendan. Nisu mi dozvolili! U revoltu sam zgrabio staklo, napravio rez od 98 centimetara od bubrega do bubrega i otvorio stomak! Zatim sam odgrizao deo svojih creva. Takav smrad u životu nisam osetio. Policajci koji su bili prisutni bukvalno su padali u nesvest, nisu mogli da veruju šta vide. Jednom od njih je baš pozlilo, pritisak mu je skočio na 200. Morali su da mi izvade deo creva. Bilo je baš gadno. Trpim posledice, imam veoma osetljiv želudac i creva - ispričao je Golubović svojevremeno u "Zadruzi".

- Jednom sam se toliko iznervirao da sam se ceo namazao svojim izmetom. Kad su mi policajci prišli i to videli, počeli su da povraćaju. Odveli su me u ludnicu! Mislili su da sam pukao sa mozgom, a ja sam ih prešao.  Imam više dela nego Ivo Andrić! Osim što sam se sekao po stomaku, tukao sam se sa celom stanicom, iskakao kroz prozor, propadao kroz krov... Jednom sam iskočio iz stanice na „fiću” i propao u njega. Pošto sam krupan, zaglavio sam se, nisam mogao da mrdnem. Morali su da zovu vatrogasce da me izvade - govorio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading