SVI JE ZNAMO KAO EMINU JAHOVIĆ, ALI ONA SE TAKO NE ZOVE: Evo koje ime se nalazi u ličnoj karti pevačice!

Autor:

Zabava

19.10.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović odlučila je da se prestavi drugačijim imenom kada je započinjala muzičku karijeru.

SVI JE ZNAMO KAO EMINU JAHOVIĆ, ALI ONA SE TAKO NE ZOVE: Evo koje ime se nalazi u ličnoj karti pevačice!

Foto: ATA Images

Pevačica Emina Jahović mnogobrojnim hitovima, koja sama stvara, zacementirala je svoje mesto u domaćim muzičkim krugovima, a iako je toliko dugo na estradi, mnogi nisu znali koje ime zapravo ostoji u ličnoj karti pevačice. 

Naime, iako se predstavlja kao Emina, ispostavilo se da je pevačica svoje ime ipak modifikovala za potrebe muzičke scene, dok je ono koje joj i danas stoji u ličnim dokumentima samo u njima i ostalo.

Pevačica je na scenu stupila pre više od dvadeset godina, a tada  je shvatila da bi ipak trebalo da se predstavi publici imenom koje je bliskije poslu kojim je odlučila da se bavi. 

Republika

Foto: ATA Images

Emina Jahović pred nastup

Pravo ime Emine Jahović je prelepo, ali je kao dvadesetogodišnja devojka iz Novog Pazara isto želela da prilagodi svojoj karijeri koju je tada započinjala.

Ona se, naime, zove Emilija Jahović dok joj u ličnij karti danas stoji Emilija Emina Jahović, piše Story.rs. 

Ime po kojem je svi znamo rešila je da koristi javno, dok je ovo originalno, koje je dobila po rođenju, sakrila od javne scene.

Foto: instagram.com/yaemina

Emina Jahović, selfi u ogledalu

Pravo ime Emine Jahović, kako je smatrala, nije bilo ni važno njenoj publici a kao Emina je započela karijeru koja će se pokazati kao prilično velika pa je već od ranih dana nizala mnoge hitove.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading