Pre Marije, Rastko je ljubio poznatu pevačicu! Zajedno su proveli TRI GODINE, a onda je ljubav PUKLA: Veza nam je bila BURNA!

Autor:

Zabava

03.09.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastko Janković je pre veze sa Marijom Veljković bio u vezi sa poznatom pevačicom.

Pre Marije, Rastko je ljubio poznatu pevačicu! Zajedno su proveli TRI GODINE, a onda je ljubav PUKLA: Veza nam je bila BURNA!

Foto: ATA Images

Voditeljka Marija Veljković uživa u ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem, a on je osim po svojim ulogama najpoznatiji i po vezi sa pevačicom Jelenom Lalović, poznatijom kao Jellena sa kojom je bio tri godine.

Republika

Foto: ATA Images

Rastko Janković

- Moja i Jellenina veza bila je veoma burna i trajala je tri lepe godine. Neke novine su počele da izmišljaju priču da sam raskinuo sa Jellenom zbog navodne veze sa voditeljkom Mašom Samardžijski. Moram da ih razočaram, jer je Maša moja dobra prijateljica i godinama ima momka koga veoma poštujem. Razlozi za moj i Jellenin raskid su sasvim drugi. Posle Jellenine australijske turneje došlo je do spontanog i kulturnog prekida. Mi se i dalje redovno čujemo 'po australijskoj liniji'. Jellena mi povremeno i dalje spremi palačinke sa šunkom i sirom, specijalitet koji sam je ja naučio da pravi. Krivo mi je što više ne sluša moje modne savete, pa je počela da se malo grandovski oblači - govorio je svojevremeno Rastko, prenosi Kurir.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Jellena

Jellena se nakon raskida sa Rastko udala i dobila sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading