NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE NAJVEĆA VEST U SVETU TENISA: Njegovom treneru Goranu Ivaniševiću bitniji je RAFAEL NADAL

Autor:

Sport

24.10.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uveren sam da će Nadal biti dobar, a na Rolan Garosu opasan, rekao je Hrvat.

NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE NAJVEĆA VEST U SVETU TENISA: Njegovom treneru Goranu Ivaniševiću bitniji je RAFAEL NADAL

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Novak Đoković plaća Gorana Ivaniševića do 500.000 evra godišnje, otkrili su hrvatski mediji, ali Srbin za Hrvata nije najvažnija osoba u tenisu. Naprotiv, to je njegov najveći rival u istoriji sa kojim se bori za zvanje najvećeg svim vremena (eng. GOAT). Pritom je u pitanju čovek koji će pokušati da Noletu skine krunu na Australijan openu, svom prvom turniru posle više meseci pauze.

- Povratak Rafaela Nadala je najbolja vest za svetski tenis. Sve je to dobro, ali ipak treba sačekati da Nadal potvrdi da se vraća. Tek tada možemo biti sigurni u povratak i barem za još jednu godinu nastavak velikog rivalstva. Uveren sam da će Nadal biti dobar, ne bi se vraćao da ne oseća spremnim, a uveren sam da će u Rolan Garosu biti opasan - rekao je Ivanišević.

Foto: Tanjug/AP

 

Pohvalio je Hrvat i mladu gardu na čelu sa Karlosom Alkarazom i Danilom Medvedevim. Ipak, Đoković je mnogo konstantniji od njih i to je ključ uspeha.

- Ne mogu da kažem da nema Nole ozbiljnih rivala iz ove mlađe garde, ali ti mlađi teniseri poprilično osciliraju, što nije uvek dobar znak. Ima tu još dobrih tenisera, pogotovo Danil Medvedev, a veliki protivnik Novaku bi mogao biti i Italijan Janik Siner, koji takođe zna da upadne u krizu, ali se čini da apsolutno ne odgovara Alkarasu, a i Novak bi s njim mogao imati problema. Iako je to zapravo preteška reč i dok odnosi u muškom tenisu budu ovakvi, teško je videti nekoga ko bi mogao na duže staze da bude konkurent Đokoviću - dodao je Ivanišević.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading