ŠOK POSLE US OPENA! Rastaju se Novak Đoković i Goran Ivanišević!

Autor:

Sport

13.09.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna odluka hrvatskog trenera.

ŠOK POSLE US OPENA! Rastaju se Novak Đoković i Goran Ivanišević!

Foto: Starsport

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedom nad Danilom Medvedevim iz Rusije od 3:0, osvojio je četvrti US Open u karijeri, a rekordni 24. grend slem u karijeri, čime se izjednačio sa legendarnom Australijankom Margaret Kort.

Noletu je sinoć priređen doček na platou balkona ispred Skupštine Beograda, gde se ogroman broj navijača okupio kako bi pozdravio njega, srebrne košarkaše i zlatne basketaše Srbije.

Zanimljivo da je posle trijumfa Đokovića nad Rusom, njegov trener Goran Ivanišević u šali izjavio da "sada može da da otkaz", međutim, izvesno je da srpski as namerava i dalje da sarađuje sa nekadašnjim osvajačem Vimbldona.

Foto: Starsport

 

Ipak, Nole će narednih meseci protivesti bez Ivaniševića, jer, osim što je završena sezona na grend slemovima, Ivanišević je odlučio da se po završetku takmičenja na Flešingu rastane s Đokovićem i ode na hirurški zahvat!

Hrvat je, naime, odlučan da operiše koleno, koje mu je više puta u prošlosti stvaralo probleme, još iz igračkih dana.

Upravo zbog toga, Novak i Goran će na kratko vreme biti razdvojeni, pošto i prvi reket Srbije putuje za Valensiju, gde će pomoći "orlovima" na Dejvis kup takmičenju. 

Podsetimo, Đoković je ove sezone osvojio tri od četiri grend slema, jer je podizao pehare na Australijan Openu, Rolan Garosu i US Openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading