NOVA VELIKA SRAMOTA VIMBLDONA! Navijači BESNI: Za legendu NEMA MESTA!

Autor:

Sport

02.07.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto je neverovatno kakve propuste prave čelnici prestižnog grend slem turnira.

NOVA VELIKA SRAMOTA VIMBLDONA! Navijači BESNI: Za legendu NEMA MESTA!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Endi Marej

Sve je spremno za novo izdanje Vimbldona koji će se održati od trećeg do 16. jula u Londonu.

Titulu brani Novak Đoković koji u pohod ka novoj kruni kreće u ponedeljak od 14.30 protiv Argentinca Pedra Kačina i nema dileme da čitava planeta sa nestrpljenjem čeka ovaj meč.

Ako se po jutru dan poznaje i kada se u obzir uzmu svi propusti čelnika prestižnog grend slema, u Londonu nas tek čekaju zanimljive situacije kada je organizacija turnira u pitanju. Nepravdu je doživeo Novak Đoković koji kao branilac i sedmostruki osvajač Vimbldona nije bio na posteru koji najavljuje turnir, a sada je slična sudbina zadesila i legendarnog Endija Mareja.

Britanac je uz Novaka jedini teniser u glavnom žrebu ovogodišnjeg turnira koji je imao prilike da osvaja Vimbldon, a to je uradio u dva navrata. To ipak čelnicima Vimbldona nije bilo dovoljno, pa su sa jednog od poslednjih postera koji najavljuju turnir izostavili Mareja, ali dodali - Janika Sinera?!

 

 

Uz Italijana, kom je najveći uspeh četvrtfinale, nalaze se prvi reket sveta Karlos Alkaraz i velika trojka - Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer, te još neke legende, pa ostaje nejasno po kom osnovu za Mareja nije bilo mesta, ali za Sinera jeste.

Sve ovo začudilo je i navijače koji su besni reagovali i osuli paljbu po čelnicima turnira, te su se društvene mreže jednostavno "zapalile".

Poražavajući detalj je i to što su sestre Vilijams smeštene u ugao slike, iako su na ovom turniru osvojile čak 12 titula.

Ovo je samo još jedan u nizu propusta Britanaca, te će biti zanimljivo videti šta će se sve još do kraja turnira dešavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading