ĐOKOVIĆU, SVI TE MRZIMO! Nikad BOLESNIJI napad OPTEREĆENOG Amerikanca na Novaka - bruka i sramota!

Autor:

Sport

09.04.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin im je "trn u oku".

ĐOKOVIĆU, SVI TE MRZIMO! Nikad BOLESNIJI napad OPTEREĆENOG Amerikanca na Novaka - bruka i sramota!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom finala AO protiv Stefanosa Cicipasa

Srpski teniser Novak Đoković godinama se nalazi na meti uvreda predstavnika zapadnih medija, ali je ponašanje Amerikanca Erika Hejna prevšrilo svaku meru.

Hejn je pre godinu i po dana privukao ogromnu pažnju rečima da "svi mrze Novaka", a tom prilikom je aludirao na gest Srbina kojim je tražio podršku navijača.

Uoči Mastersa Monte Karlo, Janik Siner i Novak Đoković su se fino zabavljali, snimci su počeli da kruže društvenim mrežama, a "novinar" portala "thedrawtennis.com" je objavio post, uz podmukle i bezobrazne aluzije na pandemiju koronavirusa i čitavu pompu koja se digla oko najboljeg u istoriji.

 

 

- Janiče, drži distancu - naveo je Amerikanac, uz brojne komentare fanova širom sveta koji su stali u Novakovu odbranu.

To je samo jedan u nizu Hejnovih podrugljivih komentara na račun Đokovića, a njegov profil na popularnoj društvenoj mreži možete pogledati OVDE.

Đokoviću ostaje da učini ono što najbolje ume i hejterima odgovori novim bravurama na terenu, a prvu šansu će imati tokom sledeće nedelje na šljaci u Monaku. Njegov potencijalni protivnik u 2. kolu je već odustao od takmičenja, o čemu se više možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading