TEODOSIĆ I LAZIĆ IGRALI SRCEM: Sferopulos se zahvalio povređenim veteranima posle osvajanja Kupa!

Autor: P. Z.

Sport

18.02.2024

00:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki stručnjak izneo svoje utiske posle prvog trofeja u Crvenoj zvezdi.

TEODOSIĆ I LAZIĆ IGRALI SRCEM: Sferopulos se zahvalio povređenim veteranima posle osvajanja Kupa!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća četvrti put zaredom, pošto su u velikom finalu u niškom Čairu savladali večitog rivala, ekipu Partizana.

Po završetku utakmice, strateg Crvene zvezde Janis Sferopulos izneo je svoje utiske.

Utakmica je bila derbi. Nismo počeli dobro. Paritzan je u prvom poluvremenu, do 15. minuta kontrolisao utakmicu. Imali su 8, 9 10 poena prednosti. Ali, odgovorili smo u poslednjih pet minuta prvog poluvremen i vratili se. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili odlični u odbrani. Dozvoli li smo im malo poena, igrali smo pametno i nalazili rešenja. Nije lako igrati derni, nije lako igrati u ovoj atmosferi i držati koncentraciju. Zadovoljan sam jer smo tokom celog meča bili koncetrisani i radili ono što je trebalo.- Čestitam igračima i svima iz tima, do predsednika. Mislim da je bilo jako važno kako s u svi radili, ne smao danas, nego generalno. Želim da odam priznanje timu koji je radio sa igračima. Mogu da kažem sada, jer smo dobili meč. imali smo problem sa Teodosićem, Lazićem. Bili su povređeni i nismo znali da li će igrati. Videli ste u polufinalu da je Teodosić igrao malo. Zato, želim da čestitam medicinskom osoblju, doktorima, medicinskim radnicima i svim članovima tima. Oni su dali veliki deo za osvajanje ovog trofeja. Ovo je važna pobeda i važan trofej. Doneli smo veliku radost navijačima i sada ćemo slviti ovaj trofej - rekao je grčki stručnjak.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Janis Sferopulos posle osvajanja Kupa

Potom se zahvalio veteranima koji su povređeni igrali veliko finale, Milošu Teodosiću i Branku Laziću.

- Teo i Branko su važni za tim. Imali su možda jedan trening, i to, bez kontakta i došli su na meč. Videli ste kako su došli i igrali srcem. To je ono što je potrebno ovom timu, da svi igraju srcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading