ŠOK ZA DELIJE I GROBARE U NIŠU: Srbija osvajača Kupa dobija tek u nedelju?

Autor:

Sport

17.02.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije isključeno kada je u pitanju "Žućkova levica".

ŠOK ZA DELIJE I GROBARE U NIŠU: Srbija osvajača Kupa dobija tek u nedelju?

Foto: Starsport

Košarkaše Crvene zvezde i Partizana očekuje novi okršaj u finalu Kupa "Radivoja Koraća" od 21.00 čas. Kako stvari stoje, pobednik okršaja može biti odlučen večeras, ali nije isključeno da šampiona i novog nosioca trofeja dobijemo tek u nedelju!

Naime, moramo uzeti u obzir da utakmica počinje kasno u devet uveče, a priroda večitog derbija je takva da se uglavnom oduži. Rigorozne kontrole Evrolige odvikle su nas od uobičajenih scena pražnjenja hale, tuče navijača, konstantnog letenja upaljača i kovanica sa obe strane, te čak i krvave borbe na terenu. 

Republika

Foto: Starsport

Borba za loptu na prethodnom derbiju

Prošli sudar večitih u AdmiralBet ABA ligi podsetio nas je na ono što je u košarkaškim sukobima Partizana i Zvezde nekada bila svakodnevica. Rasprave na terenu, koškanje igrača, konstantno pregledavanje snimaka od strane arbitara, kao i uletanje pokoje falšice od vinjaka, doveli su do toga da utakmica potraje negde oko dva i po sata. 

Na susretima ljutih protivnika smo imali prilike da u više navrata vidimo pražnjenje hale usled nemogućnosti aktera sa parketa da umire strasti svojih najvatrenijih pristalica. Ukoliko do toga dođe, i zbrojimo još neizbežne pokušaje kapitena ekipa da smire situaciju, vrlo je moguće da se konačni pobednik podigne svoj trofej tek posle ponoći. 

Tako bismo došli u situaciju da umesto u subotu, kao što je planirano, novog osvajača "Žućkove levice" dobijemo tehnički tek u nedelju.

Naravno, svi se nadamo da do toga neće doći, te da će utakmica proći u najboljem redu kao što dolikuje ovoj velelepnoj manifestaciji. 

Meč Partizana i Zvezde će se prenosti na kanalu Arena Sport Premium 1, a ukoliko niste kraj malih ekrana, možete se uključiti na naš lajv blog iz minuta u minut, putem sajta Republika.rs. 

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading