PARTIZAN OBJAVIO VIDEO ZBOG KOJEG JE SVAKO ZAPLAKAO! Dirljiv FILM o Milojeviću tera SUZE na oči! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.01.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari se opraštaju od nedavno preminule klupske legende.

PARTIZAN OBJAVIO VIDEO ZBOG KOJEG JE SVAKO ZAPLAKAO! Dirljiv FILM o Milojeviću tera SUZE na oči! (VIDEO)

Foto: Starsport

Duško Vujošević i Dušan Milojević

Utakmica 17. kola AdmiralBet ABA lige između Partizana i Mege počela je odavanjem počasti preminulom Dejanu Milojeviću, nekadašnjem košarkašu crno-belih i dugogodišnjem treneru Mege.

Crno-beli su pred početak ovog duela na zlatnu stolicu u Areni postavili dres sa brojem 13 koji je slavni as nosio tokom cele igračke karijere i ostavili belu ružu u čast Milojevića.

Pred start susreta pušten je video koji tera na suze sa najlepšim potezima i koševima Milojevića u dresu crno-belih.

Inače, Dejanov brat Dušan Milojević, prisustvuje utakmici iz prvih redova i sedi pored proslavljenog trenera Partizana, Duška Vujoševića.

Republika

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Blistavu igračku karijeru počeo je u Beovuku, da bi potom prešao u FMP Železnik za koji je sa uspehom nastupao. Najblistavije trenutke, ipak, doživeo je igrajući za Budućnost iz Podgorice i Partizan. Sa ova dva kluba beležio je ogromne uspehe. Kasnije je branio boje španske Valensije, Galatasaraja iz Istanbula, dok je karijeru završio u Humskoj igrajući za crno-bele.

U trenerske vode uplovio je kao šef stručnog štaba Mege, gde je svojevremeno trenirao najboljeg srpskog košarkaša i prvu zvezdu NBA lige Nikolu Jokića, da bi se 2021. godine otisnuo u Sjedinjene Američke Države, kao asistent trenera Golden Stejt Voriorsa, Stiva Kera.

U dresu košarkaške reprezentacije Jugoslavije je 2001. godine osvojio zlato na Evropskom prvenstvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading