POVREDE SU PROŠLOST: Mitrović, Teodosić i Jago TRENIRALI pred put u Francusku! Trio je SPREMAN za meč sa Asvelom! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.01.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti za delije.

POVREDE SU PROŠLOST: Mitrović, Teodosić i Jago TRENIRALI pred put u Francusku! Trio je SPREMAN za meč sa Asvelom! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet gostuju Asvelu u utorak od 20.30 časova u okviru 20. kola Evrolige.

Izabranici Janisa Sferopulosa odradili su poslednji trening pred put u predgrađe Liona, a Jago dos Santos, Luka Mitrović i Miloš Teodosić svi su na terenu.

Povredio je Teo skočni zglob u porazu od Cedevita Olimpije u okviru AdmiralBet ABA lige, a napustio je halu šepajući.

Slično je bilo sa Jagom dos Santosom koji se držao za butinu, dok se Luka Mitrović povredio u meču sa Panatinaikosom i propustio je mečeve sa Fenerbahčeom i Partizanom.

Svi su u stroju i spremni za put u Francusku.

Zvezda Meridianbet u novo duplo kolo Evrolige ulazi u odličnom raspoloženju što se tiče rezultata.

Pobedili su crveno-beli Fenerbahče u gostima, a onda i Partizan kod kuće, te će jurriti nastavak niza u najkvalitetnijem klupskom takmičenju na Starom kontinentu.

Poraz od Cedevita Olimpije u sklopu AdmiralBet ABA lige bio je posledica premora igrača i prevelikog broja utakmica, a neće košarkaše Zvezde Meridianbet zaboleti puno jer su svakako lideri regionalnog šampionata sa skorom 13-2 i dve pobede više od prvog pratioca i večitog rivala Partizana.

Što se Evrolige tiče, crveno-beli su na skoru 8-11, a želeće da nastave niz pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading