JOKIĆEVOG SAIGRAČA IZUJEDAO PAS! JEZIVA povreda Arona Gordona! Osakaćeno mu je i LICE!

Autor:

Sport

27.12.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Denver Nagetsa doživeo je vrlo nezgodnu povredu.

JOKIĆEVOG SAIGRAČA IZUJEDAO PAS! JEZIVA povreda Arona Gordona! Osakaćeno mu je i LICE!

Foto: Tanjug/AP

Eron Gordon i Nikola Jokić

Košarkaš Denver Nagetsa, Aron Gordon, doživeo je neverovatnu povredu posle katoličkog Božića, te neće biti u stanju da pomogne timu neko vreme. Činjenica da se sportista povredio ne bi bila toliko čudna da u pitanju nije napad psa?!

Naime, kako prenosi poznati novinar Harison Vind, poznat po tome što redovno prati Jokićev Denver, objavio je na svom "X" nalogu informacije o napadu koji je Gordon doživeo. 

- Aron Gordon ostao je sa razderotinama po svom licu i ruci nakon napada psa 25. decembra. Aron se nalazi u dobrom stanju i biće van tima dok se ne oporavi. Dodatne informacije će biti objavljene ukoliko to bude neophodno - stajalo je na profilu renomiranom novinara.

 

 

Denver se trenutno nalazi na drugom mestu Zapadne konferencije sa učinkom od 22 pobede u 32 meča. Jokić i ekipa će pokušati da odbrane trofej osvojen u prošlogodišnjem izdanju NBA finala protiv Majami Hita. 

Foto: Printscreen/Twitter

Aron Gordon u sukobu sa Lebronom Džejmsom

Prva zvezda Denvera igra još jednu izvanrednu sezonu. U proseku beleži 26.4 poena po utakmici čemu dodaje nestvarnih 12.3 skoka i 9.2 asistencije. Ponovo ga očekuje gusta borba za MVP priznanje, a konkurencija deluje nikada jača. SA druge strane, njegov saigrač Gordon takođe pruža dobre partije posle osvajanja šampionskog prstena. Aron trenutno doprinosi sa 16.6 poena po meču i skoro 7 skokova. S obzirom da je tima najbolji igrač pored Marija i Jokića, njegovo odsustvo biće veoma primetno u nadolazećim utakmicama. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading