PRVI PUT OTIŠLA KOD DEČKA, PA SE OBRUKALA KAO NIKO: Blam kakav SVET nije video, samo pogledajte šta je uradila (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati šta je devojka uradila kod dečkovih roditelja! Scena haosa!

PRVI PUT OTIŠLA KOD DEČKA, PA SE OBRUKALA KAO NIKO: Blam kakav SVET nije video, samo pogledajte šta je uradila (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@kennedyallegedly

Polomljena wc šolja

Upoznavanje roditelja partnera može da bude poprilično stresno iskustvo. Mnogi ljudi postaju nervozni u želji da ostave dobar utisak, što neretko dovodi do grešaka i kikseva. Ipak, važno je imati na umu da se sve eventualne neprijatnosti mogu rešiti.

Najveći blam prilikom posete kuće partnera

Kanađanka Kenedi Kalvel podelila je svoje iskustvo koje se dogodilo prilikom posete roditelja svog dečka. Naime, Kenedi je uspela da razbije WC šolju, a snimak nereda objavila je na TikToku, gde je vrlo brzo postao viralan. Kako je ispričala, situacija ju je dovela do paničnog stanja, jer nije znala kako da reši problem.

Kako je Kenedi reagovala na incident?

Kada je shvatila da ne zna kako da popravi situaciju, Kenedi je odlučila da preuzme odgovornost i pokuša da reši problem sama. Iako je u početku mislila da će lako moći da popravi kvar, na kraju je situacija eskalirala kada je pokušala da podigne poklopac WC šolje i potpuno ga razbila. Nakon trenutaka šoka, Kenedi se nasmejala situaciji i odlučila da napravi TikTok snimak, prenosi "Kurir".

Foto: TikTok/kennedyallegedly

Devojka polomila šolju


Reakcija partnera i njegove porodice

Kada je Kenedi ispričala svom dečku šta se desilo, on se smejao i zatim pozvao roditelje, rekavši im da je on slučajno razbio WC šolju. Njegova porodica je situaciju smatrala veoma smešnom, uz komentare da će morati da radi dodatne poslove tokom praznika kako bi to nadoknadio. Kenedi se na kraju našalila da je pitanje vremena kada će roditelji njenog dečka otkriti da je upravo ona bila uzrok ovog neobičnog incidenta.
@kennedyallegedly Great first impression #boyfriend #poopoo #fml

Uprkos neprijatnosti, Kenedi je uspela da se izbori sa situacijom na duhovit način, a njen blam postao je predmet zabave i smeha kako za nju, tako i za porodicu njenog partnera. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Užas

15.05.2024 08:42

Jao, pa htela si da se popneš na šolju, nisi prva.