NA SVE NAČINE POKUŠAVAJU DA GA ZAUSTAVE: NBA liga KAZNILA Nikolu Jokića!

Autor:

Sport

04.12.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledanjem snimka utvrdili su "nepravilniost".

NA SVE NAČINE POKUŠAVAJU DA GA ZAUSTAVE: NBA liga KAZNILA Nikolu Jokića!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić dominira u NBA ligi, a koliko dobre partije pruža možemo videti iz činjenice da je trenutno lider u tri najbitnije statističke kategorije.

Gorostasni centar iz Sombora ima najviše poena, skokova i asistencija od svih igrača u najboljem košarkaškom takmičenju na svetu!

Nikola je u poslednje tri utakmice zabeležio dva tripl dabla sa preko 30 poena i bez izgubljene lopte, a jedna takva bila je i protiv Sakramenta kada je njegov Denver poražen rezultatom 123:117.

Jokić je postigao 36 poena uz 13 skokova i 14 asistencija, ali je nakon meča dobio neprijatne vesti.

Naime, NBA liga odlučila je da ga kazni novčanom kaznom od 2.000 dolara zbog simuliranja.

 

 

Pao je Nikola u jednom duelu sa Domantasom Sabonisom, nakon čega je dosuđen faul.

Naknadnim gledanjem snimka nakom utakmice, disciplinska komisija odlučila je da je Džoker simulirao, te mu je tako izrekla kaznu.

Neće Nikoli mnogo značiti ova kazna, ali je neverovatno kako su procenili da je bilo sim uliranje, dok je Jusuf Nurkić koji je isključen zbog udaranja laktom Jokića u meču protiv Finiksa prošao bez kazne i suspenzije.

Bilo kako bilo, Denver nastavlja svoj pohod ka odbrani šampionske titule, a naredni meč odigraće protiv Los Anđeles Klipersa 7. decmbra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading