NA SRED KRALJEVOG TRGA OTEO ŽENI TORBU: Unutra se nalazili novac i dokumenta!

Autor:

Hronika

14.05.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljev trg na Zlatiboru je popularno turističko odredište, te je ovaj incident izazvao zabrinutost među posetiocima i lokalnim stanovništvom.

NA SRED KRALJEVOG TRGA OTEO ŽENI TORBU: Unutra se nalazili novac i dokumenta!

Foto: RINA

Policija u Čajetini uhapsila je R. P. (26) iz Majdanpeka zbog sumnje da je izvršio tešku krađu na opasan i drzak način na Kraljevom trgu na Zlatiboru. Osumnjičeni se tereti da je sinoć iz ruke oštećene osobe istrgao torbu s novcem i dokumentima, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Policija u Čajetini je brzo reagovala na prijavu ove teške krađe i uspela da identifikuje osumnjičenog. Ovakva brza reakcija nadležnih organa može biti od velikog značaja za otkrivanje i suzbijanje ovakvih oblika kriminala.

Kraljev trg na Zlatiboru je popularno turističko odredište, te je ovaj incident izazvao zabrinutost među posetiocima i lokalnim stanovništvom. Napadi na javnim mestima uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a reakcija nadležnih organa u ovakvim situacijama može imati značajan uticaj na osećaj sigurnosti građana.

Da podsetimo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je dana 13.05.2024. godine podnelo optužni predlog protiv A.L. (rođen 1976. godine) zbog krivičnog dela Teška krađa iz člana 204. Krivičnog zakonika zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 07.12.2023. godine i dana 11.12.2023. godine, na Novom Beogradu, oduzeo tuđu pokretnu stvar u nameri da njenim prisvajanjem pribavi sebi protivpravnu imovinsku korist, obijanjem zatvorenog prostora, na taj način što je upotrebom podesnog alata „lomilice“, koju je imao kod sebe.

On je slomio spoljašnji deo cilindričnog uloška brave ulaznih vrata stanova oštećenih, te je nakon izvršene premetačine iz stanova otuđio novac, nakit i stvari u ukupnoj vrednosti od oko 580.000,00 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading