DOBRO POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU! Ovog muškarca traži POLA ZEMLJE, a da toga nije ni svestan! EVO I ZAŠTO (FOTO)

Autor:

Vesti

14.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se udružili da se ovaj čovek što pre nađe!

DOBRO POGLEDAJTE  FOTOGRAFIJU! Ovog muškarca traži POLA ZEMLJE, a da toga nije ni svestan! EVO I ZAŠTO (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Gotovo cela Srbija udružila se u potrazi za jednim čovekom, međutim postoji mogućnost da on toga još uvek nije svestan.

Naime, na mrežama je objavljena vest da je nepoznatom muškarcu ispalo 400 evra u jednoj prodavnici na Zlatiboru, te korisnici od juče masovno dele apele sa njegovom fotografijom na društvenim mrežama, kako bi što pre uspeli da ga pronađu.

"Prepoznaje li ga neko? Da se vrate čoveku pare", piše u opisu fotografije na jednoj Fejsbuk grupi. 

OVO JE NJEGOVA FOTOGRAFIJA

Bez obzira što je reč o pozamašnoj sumi, pronalazači nisu uzeli novac za sebe, već su se odmah bacili u potragu za vlasnikom.

To pokazuje i činjenica da se čak i osoblje iz prodavnice, kako su korisnici naveli u komentarima, potrudilo da dobije što prepoznatljiviju fotografiju sa sigurnosnog sistema.

Ako prepoznate čoveka sa slike možete se javiti na broj telefona 066 882 12 37 ili ga uputiti da se javi na navedeni broj.

 

Ako pronađete novac na ulici, postoji nekoliko stvari koje možete uraditi:

  • Proverite da li postoji vlasnik: Ako je moguće, pokušajte pronaći vlasnika novca tako što ćete pitati ljude u blizini ili objaviti o pronalasku na društvenim mrežama ili oglasnim tablama.

  • Predajte novac nadležnim autoritetima: Ako ne možete pronaći vlasnika, možete predati novac lokalnoj policiji ili drugim nadležnim institucijama. Oni mogu preduzeti korake kako bi pronašli vlasnika ili koristili novac u javne svrhe ako vlasnik ne bude pronađen.

  • Skladištenje novca: Ako vlasnik ne bude pronađen i nema jasnih smernica o tome šta treba uraditi s novcem, možete ga skladištiti na sigurnom mestu dok ne pronađete najbolji način da ga iskoristite.

  • Dobrovoljni prilog: Možete odlučiti da novac donirate dobrotvornoj organizaciji ili koristite za pomoć nekome u potrebi.

  • Važno je da budete pošteni i da preduzmete korake kako biste pokušali pronaći vlasnika novca pre nego što odlučite kako ćete postupiti s njim.

    BONUS VIDEO

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading