AKCIJA NA ZLATIBORU: U fordu prevozio veću količinu marihuane, policija ga odmah uhapsila

Autor:

Hronika

12.05.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom M. R. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

AKCIJA NA ZLATIBORU: U fordu prevozio veću količinu marihuane, policija ga odmah uhapsila

Foto: shutterstock

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu su uhapsili M. R. (36) iz Užica zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U akciji na Zlatiboru, na lokalnom putu Vodice – Ljubiš, u vozilu ford kojim je upravljao osumnjičeni pronađeno je više od kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, potvrđeno je u Policijskoj upravi Užice.

- Policija je, na Zlatiboru, na lokalnom putu Vodice – Ljubiš, u vozilu ford kojim je upravljao osumnjičeni pronašla više od kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana - potvrđen je u Policijskoj upravi Užice.

Osumnjičenom M. R. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu. Ova akcija predstavlja važan korak u suzbijanju neovlašćene proizvodnje i distribucije opojnih droga na području Užica.

Da podsetimo, niška policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu uhapsila D. A. (19) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policija je juče u Aleksincu pregledom vozila osumnjičenog pronašla devet paketića materije za koju se sumnja da je kokain i da je bio namenjen daljoj prodaji.

Dodaje se da je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading