NIKOLI JE NBA SEZONA VRLO VAŽNA: Pešić dvosmisleno odgovorio da li će JOKIĆ IGRATI NA SRBIJU na OI!

Autor:

Sport

17.11.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja više gledam šta imamo ovde i po Evropi, ostao je nedorečen Kari.

NIKOLI JE NBA SEZONA VRLO VAŽNA: Pešić dvosmisleno odgovorio da li će JOKIĆ IGRATI NA SRBIJU na OI!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i Nikola Jokić

Košarkaši Srbije igraće na Olimpijskim igrama u Parizu sledeće godine, a nacija očekuje da "orlovi" tamo odu u najjačem sastavu i da pokušaju da ponove dobre igre sa Svetskog prvenstva u Manili gde je osvojeno srebro. Međutim, selektor Svetislav Pešić izbegao je odgovor na pitanje da li će moći da računa na sve najbolje igrače, za razliku od Mundobasketa, odnosno da li će u timu biti i NBA šampion Nikola Jokić.

- Za mene su svi važni. Mi smo u protekle dve-tri godina napravili bazu igrača gde je najvažnije da su zdravi. Želeo bih da u ovom sastavu otvorimo malo više prostora mladim igračima. Nikoli Jokiću je ova sezona vrlo važna, ali ja više gledam šta imamo ovde i po Evropi, jer mi ne igramo NBA - kazao je Pešić u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", pa dodao:

Foto: www.profimedia.rs

 

- Ostaje isti stil igre. Zna se ko je trener, ja se nadam da ostajem. Tamo jedino Japan i Južni Sudan nisu favoriti, od ostalih svako svakog može da dobije. Amerika i Kanada će igrati u jakom sastavu. Ne znam u kom ćemo mi sastavu da igramo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading