ZEMLJA SRBIJA, PRIJATELJU: Instagram se USIJAO, bivši centar Partizana poslao MOĆNU PORUKU Mirotiću posle odluke da ne dođe u Beograd! (FOTO)

Autor:

Sport

23.07.2023

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura oko jednog od najboljih evropskih košarkaša.

ZEMLJA SRBIJA, PRIJATELJU: Instagram se USIJAO, bivši centar Partizana poslao MOĆNU PORUKU Mirotiću posle odluke da ne dođe u Beograd! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaška Evropa "bruji" o odluci Nikole Mirotića da ne pojača redove Partizana, a svoj sud dali su brojni košarkaški radnici, među kojima je i bivši centar crno-belih Ratko Varda.

On se o "slučaju Mirotić" oglasio putem Instagrama uputivši kratku, ali jasnu poruku iskusnom asu.

- Zemlja Srbija, prijatelju - naveo je Varda.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/vardaratko21

Vardina objava na Instagramu

Podsetimo da je Mirotić već imao dogovor sa Partizanom, a od potpisa ugovora delio ga je samo zvaničan raskid sa Barselonom. Taj slučaj čeka sudski epilog, kao i pitanje gde će nekadašnji NBA as nastaviti karijeru. Trenutno su u igri tri opcije, od kojih je jedna Monako, srpskog stručnjaka Saše Obradovića.

Mirotić je svoj potez obrazložio činjenicom da je bio izložen pritiscima, te da mu se nije dopala loša atmosfera koja se stvorila oko njega. Umesto u Beogradu, svoj košarkaški put nastaviće na nekom drugom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading