DA LI LEBRON MIRNO SPAVA? Jokić se OGLASIO pred mečeve sa Lejkersima!

Autor:

Sport

16.05.2023

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija finala "zapada" kreće između utorka i srede (2.30 časova), a srpski centar biće najveća opasnost za tim iz Los Anđelesa.

DA LI LEBRON MIRNO SPAVA? Jokić se OGLASIO pred mečeve sa Lejkersima!

Foto: Tanjug/AP

Denver će noćas u Koloradu dočekati Los Anđeles Lejkerse (02.30 po srednjeevropskom vremenu), u prvoj utakmici finalne serije "zapada" i pokušati da se domogne plasmana u veliko NBA finale.

Nagetsi su favoriti i u ovom meču, kao u duelima sa Minesotom i Finiksom, jer u svojim redovima imaju dvostrukog uzastopnog MVP-ja Nikolu Jokića, koji je pre meča naglasio da njegova ekipa može sve da iskontroliše.

- Mislim da to ne možemo da kontrolišemo. Ali možemo da kontrolišemo ono što je u našoj moći. I dalje ćemo biti agresivni, verovatno ćemo igrati kako smo i u dve prethodne serije - rekao je Nikola Jokić uoči premijere protiv Lejkersa.

Najveća zvezda "grumenja" konstatuje da zna šta njegove saigrače očekuje protiv Lebrona i ekipe.

- Biće to fizički zahtevan meč, kao i svaki drugi. Pokušaćemo da nađemo naš ritam, našu brzinu igre.

Lejkersi su izbacili još uvek aktuelne šampione Golden Stejt Voriorse, ali prema Jokićevim rečima to njegovom timu ne stvara problem.

- Ne mislim da će mnogo uticati prethodno. Ja ću jednostavno pokušati da igram svoju igru. Nikada se ne koncentrišem samo na jednu stvar. Pokušavam da igram, a onda ću videti šta je to što igra donosi meni. Imam li strategiju? Nemam.

Na kraju je "Džoker" naglasio da su dosadašnji mečevi s Lejkersima za zaborav.

- Nismo igrali protiv ovakvih Lekjersa. Biće to kao praktično novi meč za nas. Verovatno je sve novo, sve je drugačije. Oni su u plej-ofu zadivljujući. Od poslednjeg dana trejda, zaista su veoma dobri - istakao je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading