HIT NAD HITOVIMA! Ameri SNIMILI pesmu o Jokiću! Lebronu treba NAJBOLJI svih vremena! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.05.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojeći okršaj Denver i Los Anđeles Lejkersa u finalu "zapada" privlači veliku medijsku pažnju.

HIT NAD HITOVIMA! Ameri SNIMILI pesmu o Jokiću! Lebronu treba NAJBOLJI svih vremena! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Srpski centar Nikola Jokić

Nagetsi su do NBA polufinala stigli više nego ubedljivo, pošto su posle trijumfa nad Minesotom (4:1), eliminisali i Finiks Sanse rezultatom 4:2.

Sa druge strane, Lebron i družina izbacili su još uvek aktuelne šampione Golden Stejt Voriorse sa 4:2, dok su pre toga istim skorom bili bolji od Memfisa.

Uoči duela koji je na programu u noći između utorka i srede (od 2.30 po srednjeevropskom vremenu), najbolji igrač Denvera je dobio pesmu, koju mu je napravio jedan od navijača "grumenja.

Ona podseća na mečeve odigrane tokom korone u sezoni 2019/2020, kada su se dva tima sastala bez navijača, a Lejkersi slavili i podigli šampionski pehar.

Inače, stihovi pesme govore o braći Nikole Jokića koja su iz Srbije, Strahinji i Nemanji, dok se u njoj citira i da će "Kralju" Džejmsu u finalu Zapadne konferencije neophodan biti i najbolji svih vremena Majkl Džordan, ne bi li Lejkersi eliminisali Jokićev Denver i plasirali se u veliko NBA finale.

Što se tiče drugog polufinalnog meča, na "istoku" će snage odmeriti Boston Seltiksi i Majami Hitsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading