KONAČNO! 17. maj – PRODAJNI DAN „PUPINOVA PALATA NOVI BEOGRAD“

Autor:

Vesti

12.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodajni dan Galens Investa održaće se u petak, 17. maja, na Novom Beogradu (Tošin bunar 270a, na prvom spratu), u periodu od 10 do 19 časova.

KONAČNO! 17. maj – PRODAJNI DAN „PUPINOVA PALATA NOVI BEOGRAD“

Foto: Foto Galens Invest

Ovo je savršena prilika da ostvarite SPECIJALNE POGODNOSTI za kupovinu stana u Pupinovoj palati na Novom Beogradu - kompleksu koji će postati novi stambeni i biznis centar prestonice.

Jedna od specijalnih pogodnosti koje vas očekuju odnosi se na mogućnost da odmah rezervišete stan, uz samo 10% učešća, dok ostatak iznosa isplaćujete na kraju. Informacije o ostalim pogodnostima dobićete na prodajnom danu.

Foto: Foto Galens Invest

 

Projektovana da zadovolji sve potrebe savremenog načina stanovanja i rada, Pupinova palata na Novom Beogradu oslikava idealan spoj materijalizacije premium kvaliteta i najsavremenije tehnologije. Idealno poslovno okruženje, koje podrazumeva blizinu nekih od najvećih biznis parkova, poput Airport City-ja, blizinu autoputa i odličnu povezanost sa ostalim delovima grada, Pupinovu palatu čini optimalnim izborom za poslovni prostor. Pored velikog biznis potencijala, ovaj kompleks nudi komforan i funkcionalan životni prostor, namenjen svima onima koji teže sadržajnom i kvalitetnom životu u atraktivnom i dinamičnom delu grada. 

Ne propustite šansu i posetite dugoočekivani Prodajni dan Galens Investa, posvećen Pupinovoj palati na Novom Beogradu!

KADA I GDE:

17. maj od 10.00 do 19.00 časova; Galens Invest - Novi Beograd, New Minel Residence & Office (Tošin bunar 270a, prvi sprat)

Prijave na sajtu: https://galens.rs/prodajni-dan-17-maja-konacno/

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading