KRAJ SAGE EGZUM! Poznato da li će miljenik grobara igrati protiv Reala!

Autor:

Sport

01.05.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan u utorak ima prvu "meč loptu" za F4.

KRAJ SAGE EGZUM! Poznato da li će miljenik grobara igrati protiv Reala!

Foto: Starsport

Bek Partizana Dante Egzum

Australijski košarkaš Dante Egzum u ponedeljak je trenirao sa ekipom, što je sjajan znak za Partizan pred treću utakmicu četvrtfinalne serije Evrolige protiv Reala.

Sva je prilika da će bek crno-belih biti spreman da zaigra u utorak uveče u Štark areni, a podsetimo da se povredio zbog rvačkog zahvata nad njim koji je izveo Geršon Jabusele, krilni centar "kraljevskog kluba, u finišu meča broj 2 u "Wizink Centru".

Bivši NBA as je madridsku dvoranu napustio na štakama, spekulisalo se da ga čeka duža pauza, ali će trener Željko Obradović moći da računa na njega već sutra. Za razliku od Egzuma, Žoc će se španskom velikanu suprotstaviti bez kapitena Kevina Pantera i centra Matijasa Lesora koji su suspendovani zbog tuče po kojoj će drugi meč ostati upamćen.

Republika

Foto: Starsport

Oporavio se Egzum - sjajna vest za Željka

"Parni valjak" vodi sa 2:0 u seriji, ako overi vizu za Kaunas najverovatnije će se sastati sa Barselonom koja vodi protiv Žalgirisa identičnim rezultatom, a o ambicijama crno-belih u elitnom takmičenju govorio je i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading