OHRABRUJUĆE VESTI ZA PARTIZAN! Stigle nove INFORMACIJE o povredi Egzuma!

Autor:

Sport

28.04.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Dante Egzum doživeo je povredu tetive u meču sa madridskim Realom.

OHRABRUJUĆE VESTI ZA PARTIZAN! Stigle nove INFORMACIJE o povredi Egzuma!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Dante Egzum

Crno-beli su i drugi put slavili u Madridu, ovog puta još ubedljivije nego u prvom meču, ali je susret prekinut na minut i 40 sekundi pre kraja zbog opšte tuče.

Evroliga je susret registrovala rezultatom kojim je duel i prekinut (80:95), a tokom opšteg rasula povređen je Dante Egzum.

Posle odrađenog pregleda i urađenog snimka, utvrđeno je da kod reprezentativca Australije nema preloma, što je svakako ohrabrujuća vest za Željka Obradovića i klub iz Humske.

Podsetimo, ceo incident dogodio se posle nesportskog faula Serhija Ljulja nad Kevinom Panterom. Iskusni Španac, koji se kasnije izvinio za postupak, nasrnuo je na kapitena Partizana, koji je naseo na provokaciju i nastala je brutalna tuča.

Republika

Foto: Starsport

Dante Egzum

Tokom sukoba, Geršon Jabusele je bio najborbeniji i krvnički gurnuo Dantea Egzuma, na koga je naleteo Gabrijel Dek i nagazio ga, te je došlo do povrede tetive kod jednog od najboljih igrača crno-belih.

Plej crno-belih je dvoranu Reala napustio sa štakama, na kojim je stigao i u Beograd, da bi tokom dana detaljni pregled otkrio da se ne radi o prelomu.

Klub iz Humske sada vodi sa ubedljivih 2:0 u seriji i potrebna mu je još jedna pobeda za plasman u polufinale Evrolige.

Priliku da dođu do nje, Obradovićevi izabranici imaće već 2. maja (20.45), kada je na programu treća utakmica u odavno rasprodatoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading