EKSPRESNA REAKCIJA! Panter OVIM rečima ODREAGOVAO na izvnjenje Ljulja!

Autor:

Sport

28.04.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Kevin Panter našao se u centru incidenta na utakmici protiv madridskog Reala, kada se sukobio sa Serhiom Ljuljom.

EKSPRESNA REAKCIJA! Panter OVIM rečima ODREAGOVAO na izvnjenje Ljulja!

Foto: Starsport

Bek Partizana Kevin Panter

Španac je isprovocirao Amerikanca sa srpskim pasošem, koji je "planuo" i krenuo u fizički obračun, da bi se potom umešali i ostali akteri.

Najratoborniji je bio Geršon Jabusele, francuski centar će zbog nasrtaja na Dantea Egzuma proći sa najvećom kaznom

Prethodno je i Serhio Ljulj uputio izvinjenje, svima u Partizanu do navijača i igrača Reala, da bi se zatim oglasio i Kevin Panter.

Republika

Foto: Starsport

 

Vođa crno-belih je na izjavu španskog reprezentativca reagovao na sledeći način:

- Emocije su na visokom nivou i to razumem, hajde da nastavio da guramo košarku u prvi plan kao što smo radili tokom serije i svih ostalih puta kada smo igrali jedni protiv drugih - odgovorio je Panter asu Reala.

Izabranici Željka Obradovića su prvi susret, podsetimo, dobili poenima upravo Kevina Pantera, koji je postigao trojku nekoliko desetinki pre zvuka sirene.

Sledeća utakmica je na programu 2. maja u Areni, Partizan vodi 2:0 u seriji, sada biti domaćin i imati dve meč lopte za plasman na fajnal-for.

Veliki problem crno-belima mogla bi da predstavlja povreda Dantea Egzuma, čije je učešće u trećem susretu pod velikim znakom pitanja, dok će kod Reala sigurno izostati Geršon Jabusele. 

Francuski centar je već treći put napravio ispad ove košarkaške sezone i nema dileme da ga čeka drakonska kazna, obzirom da mu je dva puta oprošteno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading