GLAVOBOLJA ZA OBRADOVIĆA! Partizan DESETKOVAN u revanšu?! Real MOŽE bez centra, ali crno-beli...

Autor:

Sport

28.04.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pobedili su Real u Madridu i poveli sa 2:0 u plej-of seriji Top 8 Evrolige.

GLAVOBOLJA ZA OBRADOVIĆA! Partizan DESETKOVAN u revanšu?! Real MOŽE bez centra, ali crno-beli...

Foto: Starsport

Hezonja i Obradović

Uprkos trijumfu, u taboru crno-belih nemaju razloga za preterano slavlje, budući da su izgubili jednog od najboljih igrača Dantea Egzuma.

Australijanac je zaradio povredu tetive, zbog koje će možda i propustiti treću utakmicu, ali je i učešće Kevina Pantera pod velikim znakom pitanja.

Naime, ukoliko Evroliga kazni kapitena Partizana koji je naseo na provokaciju Serhija Ljulja, inicijatora totalnog haosa u Madridu i najvećeg vinovnika tuče, Panter bi uz Egzuma sa tribine odlgedao naredni duel.

Ne treba zaboraviti da je i Matijas Lesor učestvovao u tuči, te postoji bojazan da čelnici najelitnijeg takmičenja izreknu kaznu i francuskom centru, kao i njegovom zemljaku iz tabora Reala Geršonu Jabuseleu, koga sigurno čeka najteži oblik suspenzije.

Francuz je, podsetimo, odgurnuo Egzuma na koga je naleteo Gabrijel Dek i nagazio Australijanca, koji se u Beograd vratio na štakama.

Foto: Starsport

 

Ono što više brine sve pristalice Partizana je koliko će odsustvo pomenutog tandema ili čak trija (ukoliko bude kažnjen i Lesor) uticati na rezultat crno-belih u krcatoj Areni.

Naime, Real će beogradsko gostovanje "preživeti" bez Geršona, obzirom da se u tim vraća Valter Tavares, koji je, prema rečima Partizanove struke najbolji igrač u timu Madriđana, pa se kažnjavanje i izostanak siledžije Jabuselea neće ni osetiti.

Velike su šanse da bude suspendovan i Argentianac Dek, koji se takođe tukao i u gužvi povredio Egzuma, ali će i za njega Ćus Mateo pronaći zamenu, budući na širok spektar igrača kojim raspolaže.

Sa druge strane, iluzorno je govoriti koliko Kevin Panter i Dante Egzum znače za igru Partizana. Još kada se njima doda i Matijas Lesor, nema sumnje da bi to bio ogroman hendikep za crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Leon

28.04.2023 13:48

Upravo ono što sam odmah rekao, ovo će koštati Partizana ispadanja!!! Šteta

Leon

28.04.2023 13:51

Panter je trebao da padne a ne da priđe protivniku! Jbg mnogo dao više uzeo. Žao mi je što je Partizan pored svega naivno naseo i omogućio im da izađu iz ovog bolje.

VALJAK Realni

28.04.2023 17:04

PARTIZAN ide.dalje 100%.Pa I da bude (ne DAJ BOZE) peta bice bez PUBLIKE u Madridu. I TU DOBIJAMO. IDEMO na F-4 !