KAFA SA OVIM SASTOJKOM EFIKASNIJA JE OD SVAKE DIJETE! Nema onoga ko nije probao, a da se nije oduševio KILOGRAMI SE TOPE

Autor: N.J.

Lifestyle

28.04.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I kafa može pomoći u mršavljenju. Probajte nešto od navedenog.

KAFA SA OVIM SASTOJKOM EFIKASNIJA JE OD SVAKE DIJETE! Nema onoga ko nije probao, a da se nije oduševio KILOGRAMI SE TOPE

Foto: Unsplash/ Juliana Malta

Da li čitav život imate problema sa težinom ili je trenutno stanje samo posledica nakupljenih kilograma? Bilo kako bilo, nešto se mora preduzeti, a nema boljeg načina nego da počnete sa menjanjem jutarnjih navika. To ne znači da bi trebalo izbaciti kafu, već u nju dodati nešto od ponuđenog i samim tim već ste pronašli caku koja će vam pomoći.

Mnogi kafu nazivaju "čarobnim napitkom". Sve to je zbog fantastičnih prednosti koje ima. Kofein, osnovni sastojak kafe zapravo je jak stimulans, a u malim količinima može biti i pravi narodni lek. Umereno ispijanje kafe snižava pritisak, stimuliše mišiće, podiže raspoloženje, dok zelena kafa ubrzava varenje.

1. Muškatni oraščić

Još jedan blag začin koji može pojačati ukus i zdravstvene prednosti kafe je muškatni oraščić. Iako kombinacija nije baš uobičajena, ona je izvrsna za one koji paze na težinu jer je muškatni oraščić bogat manganom koji pomaže u razgradnji molekula masnoće i ima dobra dijetalna vlakna zbog kojih se brže mršavi. Možete jednostavno dodati ovaj začin svojoj kafi i lepo ga umešati u vrući napitak.

2. Limun

Ovakav način pripreme zaludeo je sve zbog rezultata. Jednostavnu kafu možete pripremiti za samo nekoliko minuta od čaše espresa i polovine limuna. Pripremite toplu šoljicu napitka i dodajte sok od polovine limuna. Limun je bogat vitaminom C i limunskom kiselinom koja pomaže u sagorevanju masti, ubrzava metabolizam i izbacuje toksine. Kofein podiže nivo energije i predstavlja dobro piće pre vežbanja.

Foto: Photo by Julia Zolotova on Unsplash

Voda sa limunom

3. Maslac

Ako ste na keto dijeti, verovatno ste čuli za ovaj trend, koji je takođe poznat kao Bullet kafa, gde joj se dodaje neslani maslac ili devičansko kokosovo ulje, što kafu čini kaloričnom i daje sitost, a dodatno pomaže u bržem mršavljenju. Uglavnom se konzumira kao zamena za celovit obrok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading