PIJETE SOK, A SKIDATE KILOGRAME: Žena podelila kako je DRASTIČNO smršala, a u napitak dodala je OVO

Autor: N.J.

Lifestyle

23.04.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni koji su isprobali ovaj napitak prezadovoljni su.

PIJETE SOK, A SKIDATE KILOGRAME: Žena podelila kako je DRASTIČNO smršala, a u napitak dodala je OVO

Foto: Unsplash/Bonnie Kittle

Sok od jabuke

Efikasan, odličan i ukusan napitak koji se koristi za mršavljenje. Mnogi su oduševljeni rezultatom, a jedna žena baš zbog pozitivnih učinaka odlučila je da podeli svoj recept. Za mesec dana drastično je smršala zahvaljujući soku od jabuka. Zapravo, u sok se dodaju dva začina kako bi efekat bio bolji, a mršavljenje brže.

- Većina garderobe sad mi je velika, ali sam presrećna - rekla je ona i podelila zadovoljno svoj recept:

- Oljuštite limun i preko kore prelijte prokuvanu vodu. Nakon 10 minuta dodajte sok od limuna, sok od jabuke i mlevenu papriku. Pre svakog gutljaja dobro izmešajte i popijte čašu posle svakog obroka - kaže žena.

Foto: Photo by Julia Zolotova on Unsplash

Voda sa limunom u bokalu spremna za serviranje

Kako napitak deluje

Ljuta paprika ubrzava metabolizam i na taj način stimuliše sagorevanja masti u telu. Zbog kapsaicina koji sadrži, paprika stimuliše nervni sistem da zagreje telo, što utiče na proces sagorevanja kalorija, prenose "Domaći kolači".

Kada je reč o jabukama, ovo voće možete pronaći u različitim varijacijama. Zapravo, jabuke su oduvek bile dobar saveznik kada je reč o gubljenju kilograma. Zdrave su i korisne za mršavljenje. Jabuke su popularno voće jer su lako dostupne, nisu skupe i postigle su pozitivne efekte u skidanju kilograma. Pune su vode što znači da hidriraju telo, a imaju malo kalorija i dosta vlakana. Hrana koja ima mnogo vlakana usporava proces varenja što vas duže drži sitim, a to je bitno ako planirate da smršate. Generalno, povoljno utiču na čitav organizam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading