OGLASIO SE DUŠKO VUJOŠEVIĆ! Legenda Partizana rekla SAMO TRI REČI posle haosa u Madridu i ponovo ODUŠEVILA grobare!

Autor:

Sport

28.04.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni trener dao je svoje viđenje čitave situacije.

OGLASIO SE DUŠKO VUJOŠEVIĆ! Legenda Partizana rekla SAMO TRI REČI posle haosa u Madridu i ponovo ODUŠEVILA grobare!

Foto: Starsport

Duško Vujošević

Košarkaši Partizana iz Madrida su se vratili sa dve pobede prednosti u plej-of seriji Evrolige protiv Reala.

Posle trijumfa trojkom Kevina Pantera u finišu prvog meča (89:87), druga utakmica protekla je u dominaciji crno-belih i nervozi "kraljevskog" kluba. Nisu mogli košarkaši Reala da se pomire sa porazom, pa je Serhio Ljulj započeo tuču posle koje je meč prekinut pri rezultatu 95:80 za Partizan.

 

 

Četa Željka Obradovića na ovaj način stigla je na korak od plasmana na fajnal-for Evrolige, te će crno-belima biti potrebna još samo jedna pobeda za završni turnir elitnog takmičenja.

Partizan na fajnal-foru Evrolige nije bio od 2010. godine kada je tim predvodio legendarni Duško Vujošević i kada su crno-beli u plej-ofu eliminisali Makabi, a zatim nisu imali sreće da ostvare bar jednu pobedu na završnom turniru gde su tesno poraženi od Olimpijakosa i CSKA iz Moskve. Kontaktirali smo Duška Vujoševića za kratak komentar svih dešavanja u Madridu i on je u samo tri reči ponovo uspeo da oduševi grobare:

- Piše se istorija! - kratko, ali u sam centar, rekao je Vujošević za naš portal.

Republika

Foto: Starsport

Duško Vujošević

 

Dakle, i legendarni trener veruje da će četa Željka Obradovića ove sezone tek pomeriti granice. Treća utakmica plej-of serije između Partizana i Reala na programu je u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading