ŠPANCI U STRAHU I PANICI! Zahtevaju PRIVATNO OBEZBEĐENJE u Beogradu!

Autor:

Sport

28.04.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Reala iz Madrida imaju neobičan zahtev koji je svojovremeno ispunjen igračima i stručnom štabu turskog Galatasaraja.

ŠPANCI U STRAHU I PANICI! Zahtevaju PRIVATNO OBEZBEĐENJE u Beogradu!

Foto: Starsport

Adam Hanga, košarkaš Real Madrida

Opšta tuča i totalni haos koji su izazvali košarkaši Reala bacila je senku na dve spektakularne pobede Partizana u Madridu.

Serhio Ljulj krvnički je udario Kevina Pantera u finišu druge utakmice pri rezultatu 95:80 za crno-bele, te je zapalio vatru koja je završena prekidom meča.

Ovaj slučaj zapalio je javnost, oglasili su se mnogi viđeniji ljudi iz sveta košarke, a i dalje se čekaju kazne Evrolige. 

 

 

Španci su bili "hrabri" u Madridu, ali su se veoma uplašili pred dolazak u Beograd. Prestižna "Marka" donela je tekst sa naslovom "Šta čeka Real Madrid u Beogradu: 'Molimo se za vas'!" u kom je iznela niz komentara poznatih košarkaša, kao što je onaj Dilana Enisa koji je istakao da "kraljevski" klub čeka pakao u narednoj utakmici.

Takođe, dodali su i reči Vila Klajburna koji je rekao da igračima Reala nije pametno da dođu u Beograd i Erika Mekoluma koji smatra da Ljulj i ekipa ne bi trebalo da izlaze iz hotela u prestonici Srbije.

Pored svega ovoga, naš portal je došao do saznanja da su čelnici Reala tražili privatno obezbeđenje tokom boravka u Beogradu. Suočeni sa pomenutim komentarima, ali i pretnjama navijača Partizana na društvenim mrežama gde se isticalo da će grobari čak doći do hotela gde se budu košarkaši Reala nalazili, te da im neće dati da se odmore, iz "kraljevskog" kluba su, u strahu za svoju bezbednost, rešili da traže dodatno obezbeđenje.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Reala

 

Nešto slično imali su i košarkaši Galatasaraja kada su gostovali Crvenoj zvezdi posle ubistva Marka Ivkovića Jagode u Istanbulu. Tada su Turci imali privatno obezbeđenje, a nije se znalo ni kada im avion poleće, niti kada sleće, sve zarad njihove bezbednosti.

Da li će košarkaši Reala biti zaštićeni isto kao i nekada igrači i stručni štab Galatasaraja, ostaje da se vidi. Treća utakmica plej-of serije Evrolige između Partizana i Reala na programu je u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Branko

28.04.2023 15:45

Treba im pokazati da smo mi kulturniji od njih.

Ja

29.04.2023 10:55

Treba da navijamo za naš tim i kada je u napadu i kada je u odbrani. A njihov tim da ignorišemo i ne pominjemo. Ljubav a ne mržnja.