LJUBIMAC ZVEZDAŠA UPOZORAVA! Od NJIH DVOJICE preti najveća OPASNOST!

Autor:

Sport

12.04.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda na oproštaju od Evrolige za ovu sezonu dočekuje Fenerbahče (četvrtak, 19) u poslednjem 34. kolu.

LJUBIMAC ZVEZDAŠA UPOZORAVA! Od NJIH DVOJICE preti najveća OPASNOST!

Foto: Starsport

Uoči meča sa nekadašnjim šampionom Evrope, košarkaš crveno-belih Filip Petrušev nada se novoj, petoj uzastopnoj pobedi.

- Cilj je da odigramo što bolju utakmicu kao tim, i da jednostavno nastavimo te dobre partije u Evroligi. Želimo da dignemo formu pred završni deo sezone, i da pobedimo, to je najbitnije - počeo je Petrušev.

Prema njegovim rečima, crveno-beli poseduju kvalitet, međutim, ove sezone su neretko ostajali bez bodova u unapred dobijenim utakmicama, što ih je koštalo plasmana u Top 8.

- Svesi smo svi da smo mogli, možda čak i lagano da uđemo u tih osam najboljih. Protiv dobrih timova smo igrali dobro čitave sezone i pobeđivali. Te neke unapred dobijene utakmice smo gubili i to nas je na kraju koštalo. Mislim da svi vide koliko je ova ekipa dobra, talentovana i ima kvalitet, ali eto, ostaje neki žal. Ipak, nema šta, idemo dalje.

Foto: Starsport

 

Pred izabranicima Dimitrisa Itudisa je pobeda "moranje", budući da u suprotnom ispadaju iz plej-ofa, dok je Zvezda rasterećena, ali će želeti trijumfalno da završi takmičenje.

- Mislim da će to učini utakmicu još boljom i da će biti super takmičarska. I mi želimo da pobedimo, možda koliko i oni, jer protiv dobrih ekipa uvek želite da igrate dobro. Mislim da će biti pravi spektakl.

Krilni centar crveno-belih je na kraju dodao:

- Generalno su baš dobri u atletskom smislu. Ja bih izdvojio čak i Pijera i Hejsa koji igraju na pozicijama tri i četiri, ali su manje, više identični igrači koji igraju mnogo unutra baš sa tih pozicija i mislim da će im to biti glavna snaga, koju treba da zaustavimo - istakao je Petrušev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading