ITUDIS U OGROMNIM PROBLEMIMA! Spisak povređenih u Feneru sve DUŽI! Ni ljubimac "Delija" ne dolazi na megdan Zvezdi!

Autor:

Sport

12.04.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea biće desetkovani sutra protiv Crvene zvezde u 34. kolu Evrolige, u odlučujućem meču turskog kluba za plasman u Top 8 fazu.

ITUDIS U OGROMNIM PROBLEMIMA! Spisak povređenih u Feneru sve DUŽI! Ni ljubimac "Delija" ne dolazi na megdan Zvezdi!

Foto: Starsport

Trener Fenera Dimitris Itudis

Ekipi trenera Dimitrisa Itudisa u utakmici protiv crveno-belih zbog povreda neće moći da pomognu Nemanja Bjelica, Skoti Vilbekin, Devin Buker i Metedžan Birsen, preneli su turski mediji.

Srpski reprezentativac i bivši član Golden Stejt Voriorsa Bjelica je zbog problema sa povredama upisao samo sedam mečeva ove sezone u najelitnijem evropskom takmičenju. Prosečno je beležio 2,7 poena i imao 2,1 uhvaćene lopte za osam i po minuta provedenih na parketu.

Fenerbahče u Beograd stiže sa imperativom pobede, jer još nije obezbedio plasman u plej-of. To bi teoretski mogli da urade i ako ne upišu pobedu u nekadašnjem Pioniru, ali onda bi morali da im se poklope drugi rezultati.

U prošlom kolu, savladali su u istanbulskom derbiju Efes i dvostrukog uzastopnog osvajača Evrolige skinuli sa prestola, pa će pobednik ovogodišnjeg ciklusa postati novi šampion Evrope.

Republika

Foto: Starsport

 

Osim katastrofalne kadrovske situacije, izvesno je da će Fenerbahčeu praviti problem i fenomenalna forma izabranika Duška Ivanovića.

Aktuelni šampion Srbije i regiona je u seriji od četiri evroligaške pobede i sigurno će želeti trijumfalno da okonča ovosezonsko učešće u elitnom takmičenju.

Pred crveno-belima su do sada "padali": Baskonija (74:63), Valensija (92:73) i lider Olimpijakos (87:79) na domaćem terenu, odnsono, pre Pirejaca i Asvel u Vilerbanu (76:60).

Utakmica između Crvene zvezde i Fenerbahčea igra se u četvrtak od 19 časova u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading