NAJNOVIJE VESTI IZ AMERIKE: Nikola Jokić je najbolji na svetu!

Autor:

Sport

08.04.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detaljna analiza utvrdila da je Srbin bez premca.

NAJNOVIJE VESTI IZ AMERIKE: Nikola Jokić je najbolji na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Renomirani američki portal "Ringer" objavio je listu 125 najboljih košarkaša u NBA ligi. Spisak predvodi srpski reprezentativac Nikola Jokić, dok je njegov direktni konkurent za MVP titulu Džoel Embid tek treći, iza Grka Janisa Adetokumba.

 

 

 

Ringer iz sedmice u sedmicu objavljuje svoju listu najboljih 125 igrača, srpskog košarkaša stavio je ubedljivo na prvu poziciju. Za svakog košarkaša dato je i posebno objašnjenje, koje sadrži karakteristike i kvalitete njegove igre.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

- Višegodišnji MVP kandidat, koji bi trebalo da bude u konkurenciji za najboljeg košarkaša sveta barem narednih nekoliko godina - stoji u objašnjenju za asa Denver Nagetsa.

Za Janisa Adetokumba, drugog na listi, napisano je da je "nezaustavljivi takmičar i požrtvovani lider, koji se razvio do nezaustavljive NBA sile."

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo

Za centra Filadelfije Džoela Embida istaknuto je da je "sila u reketu, koja zastrašuje protivnike i u odbrani i u napadu, a poslednjih godina evoluirao je u veliku pretnju sa distance za protivničke odbrane".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading