MOĆNA ODBRANA OBRADOVIĆA IZ SPLITA: Hrvati ŽESTOKO NAPALI Žoca i Partizan, sa obale Jadrana im ZAPUŠILI USTA!

Autor:

Sport

07.04.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti su udarna tema u komšiluku.

MOĆNA ODBRANA OBRADOVIĆA IZ SPLITA: Hrvati ŽESTOKO NAPALI Žoca i Partizan, sa obale Jadrana im ZAPUŠILI USTA!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener Splita Srđan Subotić džentlmensi je odgovorio novinaru sajta "24sata" na pitanje o Partizanu i trofejnom stručnjaku Željku Obradoviću. U Hrvatskoj se već duže vreme vodi hajka na večite rivale zbog budžeta, a konstatacija je glasila da jedan igrač crno-belih ima veću platu nego ceo roster Splićana.

Budžeti nisu za upoređivanje, a ni snaga igrača. Lepo je kad ti takav trener nakon utakmice stisne ruku i kaže da radiš dobar posao. San svakog trenera je da jednog dana bude kao on, ali retki dobiju priliku da rade na nivou i na način na koji on to radi - otkrio je Subotić kako je izgledao njegov susret sa Žocom.

Klub sa obale Jadrana pružio je snažan otpor "parnom valjku" u meču Admiralbet ABA lige, a poražen je na "Gripama" zahvaljujući pogotku za tri poena Džejmsa Nanelija u poslednjim trenucima utakmice (95:96).

 

 

Split se nalazi na deobi sedmog mesta tabele regionalnog takmičenja, sa Zadrom i STudentskim centrom, a na dva kola pre kraja regularnog dela sezone zabeležio je učinak od deset pobeda i 14 poraza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading