DVOSTRUKI ARŠINI?! Partizanu preti TUŽBA zbog jednog od najboljih igrača: Mijailović ZAGRMEO - "Interes srpske košarke nam je na PRVOM MESTU"!

Autor:

Sport

12.11.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek crno-belih obrazložio klupsku odluku.

DVOSTRUKI ARŠINI?! Partizanu preti TUŽBA zbog jednog od najboljih igrača: Mijailović ZAGRMEO - "Interes srpske košarke nam je na PRVOM MESTU"!

Foto: Starsport

Janis Papapetru sa saigračima iz Partizana

Odluka Partizana da ne pusti Janisa Papapetrua da nastupi za reprezentaciju Grčke podigla je veliku prašinu, a iz tamošnjeg saveza najavili su tužbu protiv crno-belih zbog dvostrukih aršona.

"Parnom valjku" se zamera što je dopustio Danilu Anđušiću i Urošu Trifunoviću da predstavljaju Srbiju, dok je "zeleno svetlo" za nekadašnjeg asa Panatinaikosa i Olimpijakosa izostalo.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović istakao je da razlog tome leži u minimalnom broju igrača sa kojima je trener Željko Obradović raspolagao za duel u dvorani "Mira i prijateljstva" koji je očekivano pripao Olimpijakosu.

Samo povrede su nas sprečile da pustimo i reprezentativce drugih zemalja. U Pireju smo igrali sa minimalnim brojem igrača, a poraz će boleti manje ako Srbija ode na SP - naveo je čelnik vicešampiona ABA lige.

 

 

Podsetimo da su Grci deklasirani od Letonije (80:60), dok su "Orlovi" uspeli da nadigraju Veliku Britaniju u Njukaslu, a naredni izazov ih očekuje već kroz dva dana kada u srpsku prestonicu stiže Turska.

Što se tiče Partizana, on svoj evroligaški put nastavlja narednog peta, a u "Štark areni" će tada gostovati Makabi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading