RADONJIĆEVE MUKE: Zvezda bez KVARTETA NAJBOLJIH beži sa dna Evrolige!

Autor: M. S.

Sport

30.12.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli moraju da pobede Grke da bi se uzdigli sa trenutno pretposlednje 17. pozicije na tabeli.

RepublikaFoto: Starsport
Povratnik na klupu Crvene zvezde Dejan Radonjić

Crvena zvezda juri pobedu protiv Grka da bi pobegli sa dna tabele Evrolige! Crveno-beli danas (19.00, Sport klub 1) dočekuju Panatinaikos u okviru 17. kola elitnog takmičenja, a eventualni trijumf bi srpskom klubu pomogao da se pomakne sa 17. mesta, koje zauzima sa skorom 5/11. Novi-stari trener kluba sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić optimista je i veruje u svoj tim u meču koji će mu biti prvi u elitnom takmičenju otkako je pre nekoliko dana opet seo na Zvezdinu klupu.

FALI POLA TIMA

- Spremamo se za duel sa Panatinaikosom sa nadom da ćemo odigrati bolje nego što je to bilo u prethodnom duelu. Trudićemo se da budemo koncentrisani i pokušaćemo da kontrolišemo meč. Svesni smo da to neće biti nikako lako jer je Panatinaikos veoma kvalitetan tim - objasnio je Radonjić.

Crveno-beli će na ovom meču nastupiti u oslabljenom sastavu bez Džordana Lojda, Lendrija Noka, Lengstona Hola i Marka Simonovića. Međutim, Radonjić je istakao da neće tražiti alibi.

RepublikaFoto: Starsport
Najbolji strelac Crvene zvezde Džordan Lojd

- Nećemo imati nekoliko igrača, uz Lojda i Noka, Hol nije spreman, Simonović je bolestan. Igraće oni koji su nam ostali i pokušati da zabeleže pobedu. Nema nikakvih izgovora. Želimo da budemo konkurentni Panatinaikosu svih 40 minuta - poručio je Radonjić.

BRANE SVOJU KUĆU

Srpski tim je u prošlom meču u ABA ligi poražen sa čak 20 poena razlike od Igokee (85:65), a bek Ognjen Dobrić je istakao da njegovi saigrači i on moraju da iskupe za debakl.

- Želimo da odigramo sa velikom energijom i zabeležimo pobedu. Moramo da pronađemo način da odbranimo našu kuću, da iskoristimo prednost domaćeg terena, mada bi to zaista bio domaći teren tek sa našim navijačima. Recept je jednostavan, mnogo energije, želje i koncentracije, jaka odbrana, kojom bismo mogli da poremetimo njihov ritam - objasnio je Dobrić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading