OKO NJEGA SU "ZARATILI" ZVEZDA I PARTIZAN: Oglasio se Miško i otkrio sudbinu BISERA!

Autor:

Sport

21.07.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani košarkaš Filip Petrušev pojačao je Megu Bemaks.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srđan Stevanović
Miško Ražnatović, direktor agencije "Beobasket"

Momak koji je osvajao odličja u mlađim reprezentativnim kategorijama Srbije, posle školovanja na Univerzitetu Gonzaga, izabrao je Megu kao šansu da se domogne NBA lige.

- Kao agent Filipa Petruševa, mogu da kažem da je njegov ultimativni cilj da bude draftovan i da igra u NBA ligi. Bila je to teška odluka, ali na kraju je shvatio da je u poslednjih šest godina čak 10 igrača Mege odabrano na draftu, u poređenju sa Gonzaginih pet, a duplo više njenih igrača učestvovalo je na Ol-star utakmicama. Čini se da Megin put ka NBA ligi deluje realnije, posebno za visoke igrače kao što su Nikola Jokić, Ivica Zubac, Goga Bitadze... To je bio ključni razlog za njegov odlazak iz škole i prelazak među profesionalce - izjavio je Ražnatović za "Draft ekspres".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Petrušev u dresu Gonzage

Podsetimo, perspektivni Petrušev je pre odlaska "preko bare" nastupao u mlađim kategorijama i Crvene zvezde i Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading