SRBIN U SPLITU JE TEMPIRANA BOMBA: Posle Rađe, sad i hrvatski NAVIJAČI šalju SVAKAKVE poruke Đokoviću

Autor: Telegraf, Republika

Sport

21.07.2020

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se zakuvava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hrvatski navijači

Povremeni reprezentativac Srbije Ilija Đoković nedavno je potpisao ugovor sa Splitom za koji će nastupati sledeće sezone, a toplu dobrodošlicu mu je priredio legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa. Ubrzo nakon toga, usledile su i svakakve pozitivne poruke od raznih navijača, što je potvrdio i sam plejmejker.

Novi organizator igre Splićana je otkrio da je oduševljen načinom na koji je prihvaćen od strane pristalica kluba, kao i tamošnjih medija.

- Stvarno sam dobio 30-40 poruka, pozitivnih, da jedva čekaju da me gledaju na terenu, stvarno sam presrećan. Nisam uopšte očekivao da ću dobiti bilo kakve poruke od ljudi odavde. Stvarno su fer i korektni, sad je na mene red da njima to vratim. Zvali su me i hrvatski mediji već, jedva čekam da krenem da treniram i radim, stvarno mi je dosta korone i svega. Toliko smo pauzirali da nije prirodno, nije ti naviklo telo na ovo - poručio je Đoković za Telegraf.

 

 

Đoković je prethodnu sezonu proveo u FMP-u za koji je u ABA ligi prosečno beležio pet poena i tri asistencije po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading